Aktualno

U svibnju se organizira druga vatrogasna utrka u spomen na Gorana Komlenca

utrka

Druga međunarodna Vatrogasna utrka Dubrovnik, memorijal ‘Goran Komlenac’ održat će se 18. svibnja 2024. na lokaciji Izletište Koraćevo u Orašcu.

Utrka će biti podijeljena u tri kategorije – dječja vatrogasna utrka, utrka vatrogasne mladeži i vatrogasna utrka.

Na dan utrke, preuzimanje startnih paketa za Dječju vatrogasnu utrku počinje u 12.30 sati te završava u 13.15 sati. Start Dječje vatrogasne utrke počinje u 13.30 sati po kategorijama uzrasta.

Preuzimanje startnih brojeva i paketa za Utrku vatrogasne mladeži i Vatrogasne utrke Dubrovnik počinje u 14.30 sati te završava u 15.30 sati. Start Utrke vatrogasne mladeži počinje u 16.50 sati te se trči 3.30 kilometra. Start Vatrogasne utrke Dubrovnik počinje u 17 sati te se trči 6.60 kilometara dva kruga po 3.30 kilometra.

Nakon završetka utrka, zajednički ručak za sudionike predviđen je u 18 sati.

Dodjela pehara planirana je nakon ručka oko 18.30 sati za kategorije vatrogasne mladeži i vatrogasne utrke. Zabava za sve sudionike i posjetitelje s početkom u 20 sati će se održati u Domu mladeži Orašac.

Sredstva od humanitarne Vatrogasne utrke Dubrovnik – memorijal ‘Goran Komlenac’ se skupljaju za stipendiranje učenika i studenata bez jednog ili oba roditelja, teškog socioekonomskog statusa s područja Dubrovačko-neretvanske županije, u suradnji s humanitarnom udrugom Tata je Tata – Dubrovnik.

Pročitajte još

Idu li studij i sport ruku pod ruku? Saznajte od vrhunskih dubrovačkih sportaša!

Dulist

DIVNA VIJEST Osnovna škola Montovjerna nosit će ime Luko Paljetak

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist