Aktualno

U svibnju se organizira druga vatrogasna utrka u spomen na Gorana Komlenca

utrka

Druga međunarodna Vatrogasna utrka Dubrovnik, memorijal ‘Goran Komlenac’ održat će se 18. svibnja 2024. na lokaciji Izletište Koraćevo u Orašcu.

Utrka će biti podijeljena u tri kategorije – dječja vatrogasna utrka, utrka vatrogasne mladeži i vatrogasna utrka.

Na dan utrke, preuzimanje startnih paketa za Dječju vatrogasnu utrku počinje u 12.30 sati te završava u 13.15 sati. Start Dječje vatrogasne utrke počinje u 13.30 sati po kategorijama uzrasta.

Preuzimanje startnih brojeva i paketa za Utrku vatrogasne mladeži i Vatrogasne utrke Dubrovnik počinje u 14.30 sati te završava u 15.30 sati. Start Utrke vatrogasne mladeži počinje u 16.50 sati te se trči 3.30 kilometra. Start Vatrogasne utrke Dubrovnik počinje u 17 sati te se trči 6.60 kilometara dva kruga po 3.30 kilometra.

Nakon završetka utrka, zajednički ručak za sudionike predviđen je u 18 sati.

Dodjela pehara planirana je nakon ručka oko 18.30 sati za kategorije vatrogasne mladeži i vatrogasne utrke. Zabava za sve sudionike i posjetitelje s početkom u 20 sati će se održati u Domu mladeži Orašac.

Sredstva od humanitarne Vatrogasne utrke Dubrovnik – memorijal ‘Goran Komlenac’ se skupljaju za stipendiranje učenika i studenata bez jednog ili oba roditelja, teškog socioekonomskog statusa s područja Dubrovačko-neretvanske županije, u suradnji s humanitarnom udrugom Tata je Tata – Dubrovnik.

Pročitajte još

MIGRANTI UKRALI VOZILO IZ SELA LOVORNO Policija upozorava: Konavljani, zaključavajte vozila!

Ivana Mijić Vulinović

OBAVIJEST IZ ELEKTROJUGA Tko je sutra bez struje?

Dulist

U godinu dana ‘ulovljeno’ gotovo 5 tisuća krivotvorenih novčanica eura

Dulist