Kultura

U subotu u Dvoru nastup Brass & Percussion septeta DSO-a uz Vida Veljaka

U subotu, 18. rujna u 21 sat u Kneževom dvoru nastupa Brass & Percussion septeta DSO-A (B&P septet DSO-a) uz čelista Vida Veljaka. Repertoar je već poznat našoj publici: tango, latino, pop, jazz, klasična i filmska glazba popularne su među svim uzrastima domaćih i stranih posjetitelja naših koncerata.

B&P septet DSO-a čine puhači Džemal Cakić, Martin Hrćan, Toni Kursar, Damir Butigan i Ivan Kušelj, udaraljkaš Alan Polzer i udaraljkašica Karmen Pervitić. Na ovom im se koncertu pridružuje i Vid Veljak na violončelu kako bi dodatno začinio zanimljiv i raznovrstan glazbeni program na kojem će se naći dijelovi opere Carmen, A. Piazzolla, Mancini i tradicionalne skladbe. Aranžmane pripremljenog programa priredio je Damir Butigan.

Ulaznice su u prodaji putem sustava ulaznice.hr, a građani Dubrovnika pri kupnji na blagajni orkestra ostvaruju niz pogodnosti. Program festivala objavljen je na internetskoj stranici Orkestra, a za sve dodatne informacije mogu se obratiti na broj 091 613 7314. Svi naši koncerti prijavljeni su u sustavu Sigurna okupljanja.

Festival se održava u suradnji s Gradom Dubrovnikom, Dubrovačko-neretvanskom županijom, Ministarstvom kulture, Turističkom zajednicom Grada Dubrovnika i Rixos Premium Dubrovnik.

Pročitajte još

Ivica Kipre novi je voditelj Etnografskog muzeja

Dulist

KRIMI STRIP Detektivska priča dubrovačkog srednjoškolca Nikole Barabe predstavljena u Saloči od zrcala

Dulist

‘DO POSLJEDNJE KAPI KRVI’ Novi premijerni naslov Kazališne družine Kolarin

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija