Kultura

U subotu u Dvoru nastup Brass & Percussion septeta DSO-a uz Vida Veljaka

U subotu, 18. rujna u 21 sat u Kneževom dvoru nastupa Brass & Percussion septeta DSO-A (B&P septet DSO-a) uz čelista Vida Veljaka. Repertoar je već poznat našoj publici: tango, latino, pop, jazz, klasična i filmska glazba popularne su među svim uzrastima domaćih i stranih posjetitelja naših koncerata.

B&P septet DSO-a čine puhači Džemal Cakić, Martin Hrćan, Toni Kursar, Damir Butigan i Ivan Kušelj, udaraljkaš Alan Polzer i udaraljkašica Karmen Pervitić. Na ovom im se koncertu pridružuje i Vid Veljak na violončelu kako bi dodatno začinio zanimljiv i raznovrstan glazbeni program na kojem će se naći dijelovi opere Carmen, A. Piazzolla, Mancini i tradicionalne skladbe. Aranžmane pripremljenog programa priredio je Damir Butigan.

Ulaznice su u prodaji putem sustava ulaznice.hr, a građani Dubrovnika pri kupnji na blagajni orkestra ostvaruju niz pogodnosti. Program festivala objavljen je na internetskoj stranici Orkestra, a za sve dodatne informacije mogu se obratiti na broj 091 613 7314. Svi naši koncerti prijavljeni su u sustavu Sigurna okupljanja.

Festival se održava u suradnji s Gradom Dubrovnikom, Dubrovačko-neretvanskom županijom, Ministarstvom kulture, Turističkom zajednicom Grada Dubrovnika i Rixos Premium Dubrovnik.

Pročitajte još

Monografija ‘ANTUN MASLE’ Igora Zidića: Novo čitanje opusa dubrovačkog umjetnika

Dulist

[‘KRVAVA SVADBA’] Poetski stilizirani jezik Federica Garcíe Lorce prvi put na Igrama

Dulist

Suzvučje sjajnih ansambala Antiphonus i Concerto dei venti očaralo Dvor

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija