Grad

U subotu prvi brod za Lokrum u 11 sati

U subotu 19. rujna 2020. godine brodovi Rezervata Lokrum neće ploviti do 11 sati obzirom da će se na otoku Lokrumu održavati akcija Zelena čistka. Ove godine će uz ronilački klub sudjelovati samo djelatnici Javne ustanove Rezervat Lokrum zbog situacije s virusom COVID-19.

-Prvi brod s posjetiteljima je u 11 sati kada i završava akcija Plava čistka. Sva ostala plovila će za vrijeme trajanja akcije biti preusmjerena u uvalu Bočina, obzirom da će na području uvale Portoč ronilački klubovi provoditi aktivnosti čišćenja podmorja. Ovo su 3 sata za podmorje otoka Lokruma, stoga unaprijed zahvaljujemo građanima i posjetiteljima na razumijevanju što u subotu neće moći koristiti brodove Rezervata Lokrum u 09:00, 10:00 sati i 10:30 sati – istaknuli su iz JU Rezervat Lokrum.

Riječ je akciji koja se održava u sklopu globalne akcije World CleanUp Day, a koju organizira Grad Dubrovnik u suradnji s Javnom ustanovom Rezervat Lokrum.

Pročitajte još

Dubrovački obrtnici dobili potpore u iznosu od milijun kuna

Dulist

RAZGOVOR S MIRSOM Udahnimo sadašnjost i izdahnimo prošlost. Stanimo na loptu i budimo bolji ljudi

Andrea Falkoni Račić

Od sutra izmjene u gradskom voznom redu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija