Kultura

U SUBOTU Mia Begović igra dodatnu izvedbu monodrame ‘Sve što sam prešutjela’!

U SUBOTU Mia Begović igra dodatnu izvedbu monodrame 'Sve što sam prešutjela'!

Mia Begović će zaigrati u monodrami ‘Sve što sam prešutjela’ s dodatnim terminom u subotu, 4. ožujka u 19 sati! Vijesti su to za publiku iz Kazališta Marina Držića nakon rasprodane večerašnje izvedbe na maloj Sceni Bursa (petak, 3. ožujka u 20 sati).

Monodrama je praizvedbu doživjela na sceni kazališta “Vidra” 25. studenoga 2016. Tom je monodramom naša slavna umjetnica obilježila 30 godina glumačke karijere. Mia Begović autorica je monodrame o Njoj – ženi, umjetnici, poduzetnici, majci, sestri. Ženi koja priča svoj život na sceni kao osoba „izvan scene“. Komad je režirao Ivan Leo Lemo.

Mia gledatelje vodi kroz svoj život, podastire im svoje uspone i padove, uspjehe i neuspjehe, ljubavi, rastanke i gubitke, ali i najveće životne i profesionalne radosti. Glumica s publikom dijeli ogoljen život. I kad je u trenirci, umorna i iscrpljena, i kad je dotjerana i glamurozna, Mia Begović je jednostavno samosvjesna, čvrsta, prekrasna žena, majka, sestra, prijateljica… Jedna od mnogih koje će se u ovoj monodrami prepoznati.

Rezervacije su moguće danas iza 15h na blagajni teatra na tel. (020) 321 088 ili na e-mail: blagajna@kmd.hr

Pročitajte još

[FOTO] SPOMEN IZLOŽBA Marita Kisić Kamić predstavila umjetnička djela od plastičnih boca

Dulist

VRIJEDNA DONACIJA Luko Paljetak poklonio sliku Umjetničkoj galeriji Dubrovnik

Dulist

ART RADIONICA LAZARETI Plesna predstava kao reakcija na rat u Ukrajini

Dulist