Kultura

U SUBOTU Mia Begović igra dodatnu izvedbu monodrame ‘Sve što sam prešutjela’!

U SUBOTU Mia Begović igra dodatnu izvedbu monodrame 'Sve što sam prešutjela'!

Mia Begović će zaigrati u monodrami ‘Sve što sam prešutjela’ s dodatnim terminom u subotu, 4. ožujka u 19 sati! Vijesti su to za publiku iz Kazališta Marina Držića nakon rasprodane večerašnje izvedbe na maloj Sceni Bursa (petak, 3. ožujka u 20 sati).

Monodrama je praizvedbu doživjela na sceni kazališta “Vidra” 25. studenoga 2016. Tom je monodramom naša slavna umjetnica obilježila 30 godina glumačke karijere. Mia Begović autorica je monodrame o Njoj – ženi, umjetnici, poduzetnici, majci, sestri. Ženi koja priča svoj život na sceni kao osoba „izvan scene“. Komad je režirao Ivan Leo Lemo.

Mia gledatelje vodi kroz svoj život, podastire im svoje uspone i padove, uspjehe i neuspjehe, ljubavi, rastanke i gubitke, ali i najveće životne i profesionalne radosti. Glumica s publikom dijeli ogoljen život. I kad je u trenirci, umorna i iscrpljena, i kad je dotjerana i glamurozna, Mia Begović je jednostavno samosvjesna, čvrsta, prekrasna žena, majka, sestra, prijateljica… Jedna od mnogih koje će se u ovoj monodrami prepoznati.

Rezervacije su moguće danas iza 15h na blagajni teatra na tel. (020) 321 088 ili na e-mail: blagajna@kmd.hr

Pročitajte još

Započinje ciklus koncerata ‘Dubrovačko glazbeno proljeće’

Dulist

PREDSTAVLJANJE KNJIGE TIHOMIRA DUJMOVIĆA Hrvatske povijesne istine

Dulist

TEMA IZAZOVNA VREMENA Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist