Grad

U subotu kreće asfaltiranje preostalog dijela Ulice kardinala Stepinca

Nova solarna rasvjeta u Ulici kardinala Stepinca 1

Radovi na uređenju asfaltnog zastora u Ulici kardinala Stepinca, a na dijelu gdje su se izvodili radovi izgradnje vodoopskrbnog cjevovoda i postavljanja nove javne rasvjete, započet će u subotu, 20. svibnja. Preostali dio ulice asfaltirat će se u punoj širini, kako javljaju iz Grada Dubrovnika.

Završetak svih radova predviđen je u utorak, ukoliko to dopuste vremenske prilike. U slučaju možebitnih prometnih ograničenja i zastoja u odvijanju prometa građani se mole za strpljenje i razumijevanje.

Podsjetimo, uz radove postavljanja nove vodo-komunalne infrastrukture u sklopu projekta Aglomeracija, Grad Dubrovnik je u suradnji s Vodovodom Dubrovnik izveo zahvat izgradnje 13 stupnih mjesta nove, solarne, javne rasvjete na prethodno neosvijetljenom dijelu Ulice kardinala Stepinca, od hotela More do skretanja za Ulicu Iva Dulčića.

Trasa nove javne rasvjete duga je 455 metara te je usklađena s trasom vodovodne i kanalizacijske mreže budući da je polaganje instalacija odrađeno istovremeno s ovim radovima, čime su izbjegnuti dodatni radovi iskopa.

Prethodno je ova ulica cjelovito uređena 2020. godine pri izgradnji kolektora oborinske odvodnje. Navedeni radovi obuhvatili su još rekonstrukciju javne rasvjete, uređenje kolnika i nogostupa te u suradnji s Vodovodom Dubrovnik izmjenu dijela vodoopskrbnog cjevovoda.

Foto: Grad Dubrovnik

Pročitajte još

[FOTO] U SURADNJI S DOMOUPRAVOM Energetski obnovljena zgrada u Lapadu!

Dulist

Raspisan je javni natječaj za zakup 15 garažnih mjesta u Mokošici!

Dulist

Peteročlanoj obitelji uručeni ključevi gradskog stana

Dulist