Aktualno

U Studentski dom uselio prvi stanar!

Pelješčanin Ivan Parilo, student Pomorskog odjela Sveučilišta u Dubrovniku, prvi je student koji je uselio u Studentski dom.

– Nadam se da će kolega Parilo provesti ugodne trenutke tijekom boravka u našem Domu – napisao je na svom Facebook profilu ravnatelj Studentskog centra Marko Potrebica.

Podsjetimo, nakon nešto više od dvije godine od početka izgradnje Studentskog doma, uz dvije pauze uzrokovane pandemijom, 11. rujna Studentski dom je dobio uporabnu dozvolu čime je stečen preduvjet za dolazak njegovih stanara. Prvi natječaj za smještaj zaključen je 3. kolovoza, a na njega se prijavilo 187 studenata. Broj prijavljenih studenata uključuje i studente na međunarodnoj razmjeni, a kojih je 50-ak.

Pročitajte još

NOVI PLOVIDBENI RED Provjerite kad polazi posljednji brod s Lokruma

Dulist

UMIROVLJENICE DOMA ‘DUBROVNIK’ MILICA PORTOLAN I RUŽICA MISEVSKI: ‘U ovoj situaciji najvažnije je zadržati radost i mir’

Leona Rašica

Ne zaboravite, u nedjelju se pomiče sat unatrag

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija