DuList PROMO

U Studencu, Loniji i Pemu vjernost vrijedi više, a uz posebne pogodnosti lakše se nositi s izazovima inflacije

Naslovna fotografija

Uz pogodnosti programa vjernosti Studenca, kupci integriranih lanaca Pema i Lonije i dalje mogu uživati i u pogodnostima koje donose Pemo Club i Lo-Lo kartica.

Studenac, jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj, ujedno i najbrže rastući lanac s najvećom mrežom prodavaonica, njih gotovo 1100, još je jednom pokazao koliko brine o svojim kupcima. Naime, u cilju da unaprijedi, ali i pristupačnošću olakša iskustvo kupnje, posebno u vrijeme inflacije, unutar programa vjernosti Studenca te programa preuzetih trgovačkih lanaca Pema i Lonije, kupce očekuje niz akcija i pogodnosti.

U Studencu vjernost nastavlja vrijediti više, pa tako u programu vjernosti i istoimenoj aplikaciji ‘Moj Studenac‘ kupce očekuju brojne pogodnosti poput kupona dobrodošlice od 20 % popusta, 7 % popusta na svaku kupnju, 10 % popusta na ukupnu kupnju u zamjenu za prikupljene bodove, kombo kupona, kupona s popustima te nagradnih natječaja. Također, u aplikaciji je moguće prelistati i aktualne tjedne kataloge te još jednostavnije pronaći proizvode po povoljnijim cijenama. Uz to, bez obzira na to gdje se nalazili, kupci uvijek mogu pronaći najbližu prodavaonicu Studenca, provjeriti radno vrijeme te obaviti kupnju.

Moj Studenac donosi vrijednost za vjernost

Nadalje, Studenac je učinio i korak bliže kupcima Pema i Lonije koji su nedavno integrirani u Studenac mrežu. Naime, kupci i dalje na lokacijama prodavaonica, koje su kao Lonia ili Pemo prešle u Studenac, mogu koristiti svoje Pemo Club i Lo-Lo kartice te pogodnosti njihovih programa. Međutim, preuzimanjem ‘Moj Studenac’ aplikacije postaju dio programa vjernosti Studenca te mogu uživati i sve pogodnosti tog programa.

Vjernost u Studencu vrijedi više, a orijentiranost na kupce temeljna je vrijednost kompanije. Upravo je zato Studenac svojim dodatnim pogodnostima i prilikama za uštedu odlučio svim svojim kupcima i dalje osiguravati ugodno iskustvo kupnje.

Pročitajte još

Neizostavan element moderne higijene

Dulist

LIBERTAS MEĐUNARODNO SVEUČILIŠTE Prijave u tijeku!

Dulist

U HOTELU RIXOS Otkrijte XD kolekciju i kampanju koja donosi prepoznatljiv, a uvijek nov jezik

Dulist