Sport

U PROTEKLOJ GODINI Oni su najbolji županijski sportaši!

Dodjela nagrada zupanija

Najuspješniji sportaši Dubrovačko-neretvanske županije u 2023. godini su Košarkašica Iva Todorić i Alec Cvinar. Odluka je to Zajednice športa Dubrovačko-neretvanske županije, koja je 3. svibnja proglasila najbolje sportaše.

Najuspješnijim trenerom u prošlog godini proglašen je Mateo Semiz, trener u Judo klubu Dubrovnik 1966 i
Najboljim mladim nadama proglašeni su Nina Burđelez i Vlaho Nenadić, dok su u momčadskoj kategoriji najbolji Ženski košarkaški klub Ragusa i VK Jug Adriatic osiguranje.  Trenerica Raguse Cvetana Matić dobila je priznanje za promicanje i izniman razvitak ženskog sporta u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.
Županijska Zajednica športa dodijelila je i nagradu Nogometnom klubu Neretvanac iz Opuzena za 90 godina djelovanja kluba kao i Juraju Popoviću za izuzetno sportsko postignuće. Nagrada za životno djelo otišla je u ruke Jurici Vukojeviću koji je u sport uključen od ranih dana kao aktivni igrač u vaterpolu i košarci.

Županijska zajednica sporta je dala i priznanje za promociju i izniman doprinos u razvitku veteranskog sporta Dubrovačko neretvanske županije za 2023. godinu, koju je dobio član Karate kluba Kakato Željo Perković. Također, dodijeljena je Nagrade Zajednice športa Dubrovačko-neretvanske županije za životno djelo u 2023. godini Marinku Matuloviću članu Stolnoteniskog kluba Libertas.

Pročitajte još

KUP JADRANA U JUDU JK Dubrovnik osvojio četiri medalje

Dulist

TJEDNI BRIDŽ TURNIR Najbolji su Andrija Martić i Joško Đilović

Dulist

[FOTO] FINALE ZA PRVAKA Košarkašice Raguse izjednačile rezultat s Trešnjevkom

Dulist