Sport

[FOTO] Zlatni vaterpolisti motivirali učenike prema uspjehu u sportu

vaterpolisti naslovna

Motivacijsko predavanje zlatnih vaterpolista održali su igrači VK-a Jug Adriatic Osiguranje Filip Kržić, Marko Žuvela, Rino Burić i Franko Lazić. Naši zlatni dečki opisali su svoje iskustvo treniranja od malih nogu, balansiranje školovanja i sporta, prepreke s kojima su se susreli i kako su ustrajali u svom naumu da postanu svjetski prvaci te su se osvrnuli i na planove za budućnost. Isto tako, savjetovali su učenike da ne odustanu od svog cilja, iako ima puno odricanja u sportu te da ni ne moraju odabrati vaterpolo, već bilo koji sport kako bi se bolje razvili i fizički i psihički.

Na predavanju je sudjelovalo 218 učenika iz osnovnih škola diljem naše županije. Riječ je o učenicima iz OŠ Cavtat, OŠ Ston, OŠ Kuna, OŠ Primorje, OŠ Janjina, OŠ Vladimira Nazora iz Ploča i OŠ Mljet. Oni su ih pomno slušali i postavljali mnoga pitanja u vezi vaterpola, ali i sporta općenito. Te su ih pozdravili gromoglasnim pljeskom.

Predavanje je moderirala voditeljica Suzi Sokol, a sve prisutne je pozdravila Đurđica Popović, pročelnica Upravni odjel za zdravstvo, obitelj i branitelje Dubrovačko-neretvanske županije.

Predavanje je organizirao Upravni odjel za zdravstvo, obitelj i branitelje Dubrovačko-neretvanske županije, a održalo na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku. Predavanje se organiziralo u okviru preventivnih aktivnosti koje Upravni odjel za zdravstvo, obitelj i branitelje Dubrovačko-neretvanske županije provodi u svrhu zdravog odrastanja djece i mladih.

Pročitajte još

[FOTO] FINALE ZA PRVAKA Košarkašice Raguse izjednačile rezultat s Trešnjevkom

Dulist

DRUGI PUT U POVIJESTI Jugaši pobjednici LEN Euro kupa!

Dulist

KUP JADRANA Osam medalja za Judo klub Fortitudo

Dulist