Grad

U potresu koji se snažno osjetio u Dubrovniku nije bilo štete na objektima

Grad Dubrovnik obavještava javnost da nakon potresa magnitude 6.1 prema Richteru, u noći petka, 22. travnja s epicentrom u Bosni i Hercegovini, a koji se snažno osjetio i u Dubrovniku, nije bilo štete na objektima. Informacija je potvrđena od strane Javne vatrogasne postrojbe Dubrovački vatrogasci koji nisu primili dojave o eventualnoj nastaloj šteti.

Ujedno, ovom prilikom Grad Dubrovnik i Stožer civilne zaštite Grada Dubrovnika žele podsjetiti javnost na pravila postupanja u slučaju događaja potresa.

U tu svrhu izrađen je i informativni letak koji se može preuzeti OVDJE.

Stožer civilne zaštite Grada Dubrovnika definirao je površine za prihvat i evakuaciju građana te utvrdio pravce za evakuaciju građana i kretanje prioritetnih službi zaštite i spašavanja u slučaju potresa. Površine za prihvat određene su za sve gradske četvrti uzimajući u obzir njihove specifičnosti. Kao i glavni koridori kretanja označeni su na karti. Kartu se može preuzeti OVDJE.

Pročitajte još

Na natječaj za davanje u najam gradskih stanova stigao 21 prigovor, rješavanje je u tijeku

Dulist

FRANKOVIĆ U OBILASKU Lokrum spremno dočekao posjetitelje

Dulist

PREDSTAVNICA GK PILE – KONO Katarina Doršner izabrana u tijelo za provedbu Plana upravljanja

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija