Kultura

U Parku Luja Šoletića likovna radionica ‘Ulov iz fundusa’

U sklopu programa Ljeto u Gružu u petak, 13. kolovoza u parku Luja Šoletića u Gružu, Umjetnička galerija Dubrovnik organizira likovnu radionicu za djecu ‘Ulov iz fundusa’ s početkom u 9:00 sati. Predviđeno trajanje radionice je 1 sat.

– Radionicu je osmislila i vodit će muzejska pedagoginja Umjetničke galerije Dubrovnik Ivona Šimunović, a male polaznike ćemo na ovakav način upoznati s jednim djelom bogatog fundusa Umjetničke galerije Dubrovnik, slikom, ulje na platnu ‘Riba+ našeg dubrovačkog slikara Antuna Masle. Maslinu ‘Ribu’ ćemo uloviti iz fundusa, preoblikovati ili redefinirati te donijeti u petak u Gruž u obliku skulpture.Kako znamo da je petak dan od ribe, a blizu smo Gruške pjace i mora, dođite jer vas očekuje jedan dobar ulov za oslikati! – poručuju iz UGD-a.

Cilj edukativne likovne radionice je razvijanje dječje kreativnosti i vještina u različitim likovnim postupcima u području slikarstva, te upoznavanje i širenje znanja,sposobnosti i kritičkog promišljanja u području umjetnosti.

Pročitajte još

VEČERAS U DVORU Koncert ‘Serenata’ festivala Stradun Classic

Dulist

U Galeriji Otok otvara se izložba Anamarije Bezek

Dulist

ZBOG KIŠE Koncert Tere i DSO-a ipak u teatru, a Stradun Classic večeras na drugoj lokaciji

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija