Aktualno

U OŠ LAPAD STIŽE KRIZNI TIM Ravnateljica Soko: ‘Pružit ćemo psihološku pomoć učenicima’

Iznenadna smrt 11-godišnje učenice Osnovne škole Lapad potresla je javnost. O strašnoj tragediji očitovala se škola na svojim stranicama. Među ostalim se istaknulo kako je školski odbor na hitnoj sjednici donio odluku da se ponedjeljak, 13. studenog, proglasi Danom žalosti u Osnovnoj školi Lapad.
Ravnateljica Nikolina Soko izjavila je za 24sata kako je ovo velika tragedija, kako za obitelj, tako i za učenike i djelatnike škole i sve one koji su joj bili bliski.

– Događaj se nije dogodio u školi nego u obiteljskom okruženju. Smrt se dogodila naglo, ne znamo uzrok, ali nismo imali takve informacije da je djevojčica od nečega bolovala. Bila je vrijedna učenica, bavila se sportom, nije imala nikakve smetnje na koje bi mi kao škola trebali pripaziti. Okolnosti utvrđuju za to nadležne institucije, mi kao škola nemamo veze s tim. Za nas je ovo velika tragedija i svi smo potreseni. Pružit ćemo psihološku pomoć učenicima njenog razreda. U ponedjeljak stiže krizni tim kako bi pomogao svima koji su bili bliski s njom. Doživjeli smo gubitak jednog djeteta i teško je to procesuirati. Pružamo pomoć koliko možemo i obitelji, njima je ipak u ovoj situaciji najteže – rekla je ravnateljica Nikolina Soko.

Pročitajte još

VK JUG NA DAR DOBIO SVOJU SLIKOVNICU Priča o ježu jugašu oduševit će najmlađe, ali i one nešto malo starije!

Dulist

ZA IDUĆU GODINU Ryanair uvodi 16 novih linija iz Dubrovnika, a tri će ‘operirati’ cijelu godinu!

Dulist

[VIDEO] Napreduju radovi na rekonstrukciji hotela Argentina

Dulist