Crna kronika

U OPUZENU 57-godišnjak sadio, sušio i prodavao ‘travu’

Nakon izvršene pretrage, u obiteljskoj kući koje koristi 57-godišnjak pronađena je digitalna vaga i 2077 grama marihuane pakirane u 15 različitih pakiranja spremnih za prodaju. Pretragu su proteklog petka izvršili policijski službenici Policijske postaje Metković uz pomoć službenog psa za detekciju droga temeljem naredbe Općinskog suda u Metkoviću. Osim toga, pronađene su i četiri zasađene, djelomično obrane stabljike marihuane visine od 93 do 200 centimetara.

Pretragom njegove obiteljske kuće i poljoprivrednog zemljišta pronađeno je preko 2 kg sušene marihuane, četiri sadnice marihuane i digitalna vaga

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je 57-godišnjak u lipnju ove godine na svom poljoprivrednom zemljištu zasadio 6 stabljika marihuane koje je povremeno brao i sušio s ciljem daljnje prodaje konzumentima s područja Doline Neretve.

Sva pronađena droga je uz potvrdu oduzeta, a osumnjičeni 57-godišnjak je nadležnom državnom odvjetništvu kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Pročitajte još

U Dubrovniku i Pločama prodavali kokain, amfetamin i marihuanu

Dulist

[FOTO/VIDEO] Planulo krovište kuće u Mokošici

Dulist

PROMETNA U NAZOROVOJ Automobil udario pješaka na pješačkom prijelazu

Dulist