Županija

U Luxemburgu nagrade za Albatros i Admiral

Hotel Admiral Slano

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije sudjelovala je na sajmu VAKANZ koji se održao od 17. do 19. siječnja u Luxemburgu. Ovaj zanimljivi sajam namijenjen je širokoj publici, a posvećen je turizmu, te uključuje i predstavljanje novih destinacija, gastronomiju, umjetnost i kulturu.

Tijekom sajma održan je sastanak hrvatskih turističkih djelatnika i predstavnika Luxair Toursa na kojem su sudjelovali gospodin Ivan Novak, direktor predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Belgiji, gospodin Vladimir Bakić, direktor Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije, gospođa Maja Lasić, direktorica turističke agencije Alfa Travel, gospodin Eric Anselin, direktor marketinga agencije Luxair Tours i njegovi suradnici.
Luxair Tours se pohvalio izvrsnim rezultatima u Dubrovačko-neretvanskoj županiji u 2013. godini, te je najavio jako dobre rezervacije za godinu u tijeku.

Na posebnoj svečanosti dodijeljene su nagrade hotelima Admiral iz Slanoga za najkvalitetniji hotel po ocjenama kupaca te hotelu Iberostar Albatros iz Cavtata za najprodavaniji hotel u regiji.

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist