Zanimljivosti

U LAZARETIMA Izložba koja se pokreće kontrolerima za PlayStation, Xbox, mobitelima i glasom

U LAZARETIMA Izložba koja se pokreće kontrolerima za PlayStation, Xbox, mobitelima i glasom

U organizaciji Lazareta – kreativne četvrti Dubrovnika i Dubrovačke baštine d.o.o. drugi se put vraća nesvakidašnja interaktivna izložba ‘Videoigranje s umjetnošću’ koja predstavlja kreiranje audio/vizualne glazbe kroz popularni pristup igranja videoigrica.

Umjetnici Filip Merčep, višestruko nagrađivani udaraljkaš i Boy van Ooijen, stručnjak za elektroničku glazbu, predstavit će izložbu koja se pokreće kontrolerima za PlayStation, Xbox, mobitelima i glasom.

-Napominjemo posjetiteljima da na izložbu obavezno ponesu svoje mobitele jer će im trebati da uz svoje prijatelje naprave pjesmu s videom! Nakon izložbe svaki će posjetitelj dobiti snimku audiovizualne kompozicije svoje grupe. Termini za grupe od po maksimalno 15 posjetitelja organizirani su svaki dan od 26.-28. listopada u 4. lađi Lazareta. Molimo sve zainteresirane da se za rezervaciju termina prijave na email adresu: ivana@dubrovackabastina.com – navode u najavu iz Dubrovačke baštine.

Izložba će biti zatvorena 28. listopada koncertom elektroničke glazbe s početkom u 19.30 sati u 5. lađi Lazareta, na kojemu će umjetnici Filip Merčep i Boy van Ooijen predstaviti svoje skladbe za vibrafon, bubnjeve i elektroniku.

Ulaz na koncert je slobodan.

Pročitajte još

Dubrovkinja Zrinka Ćorić jedna od 15 finalistica za Miss Universe Hrvatske

Dulist

I OTAC VLAHA BUKOVCA UZGAJAO DUDOV SVILAC ‘Ćaće je uza me čuvao bube’

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist