Zanimljivosti

Brodostrojari proslavili 50 godina mature

Maturanti 4. A razreda brodostrojarskog smjera Pomorske škole generacije 1971./72. okupili su se u Orsana na proslavi 50 godina mature. Od ukupno 20 maturanata, na obljetnicu mature došlo je njih 11 i jedan profesor, gospar Luko Milić koji im je predavao stručne predmete. Proslavi su se odazvali Đuro Krilanović, Ivo Trojanović, Bariša Pavlović, Ivica Miladin, Marko Nodilo, Vlaho Nonveiller, Nikola Cvjetković, Veljko Rusković, Vinko Dragojević, Joško Marelić i Tomislav Held.
Šestorica ove generacije maturanata nažalost je preminula pa su prije okupljanja u Orsana, kroz jutarnje sate, obišli grobove preminulih prijatelja na Boninovu, Branislava Garića, Maria Bonačića i Željka Kulišića.
Iako su danas svi ‘objesili kopačke o klin’ što se tiče navegavanja, ova generacija dubrovačkih pomoraca dala je vrsne upravitelje stroja, jedan je doktor znanosti, a jedan uspješni menadžer.

 

Pročitajte još

Slatki tjedan ususret Božiću u DEŠI

Dulist

[FOTO/VIDEO] ČESTITKE! Svečana promocija diplomanata Sveučilišta Libertas

Dulist

Znate li tko je održao prvo kulturno događanje u prosincu 1991.?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija