Zanimljivosti

U KVIZU POTJERA Župka Domenika Marlais s još dva natjecatelja osvojila 110.500 kuna

U KVIZU POTJERA Župka Domenika Marlais s još dva natjecatelja osvojila 110.500 kuna

Župka Domenica Marlais s još je dva natjecatelja osvojila 110.500 kuna u Potjeri! Dvadesetosmogodišnja konzultantica iz Mlina i magistrica ruskog i hrvatskog jezika u popularnom je kvizu u brzopoteznoj igri osvojila 10.500 kuna da bi kasnije u ‘okršaju’ s lovcem Deanom Kotigom prihvatila višu ponudu od 50 tisuća kuna i osvojila je. U završnoj potjeri trojac je uspio odgovoriti točno na 14 pitanja i tako iza sebe ostaviti Kotigu.

-Osjećala sam se kao da nisam na televiziji zato što se svi u studiju uistinu trude da atmosfera bude opuštena. Ipak, trema je bila prisutna, ali nakon što sam prošla ploču u potpunosti je nestala. Nisam bila zadovoljna prvom minutom, ali zato sam veoma ponosna što sam uspjela obraniti višu ponudu – rekla je Marlais za DuList. Pitanja su, kaže, bila dosta izazovna.

-Većina ih nije bila iz mojih užih područja, ali baš sam zato zadovoljna jer sam se uspjela sabrati i promisliti prije nego odgovorim. Jedino pitanje na ploči na koje nisam znala tiče se snimanja nove sezone serije Seks i grad. Ja nisam znala da se planira nova sezona Seks i grada, ali bila sam uvjerena da sam negdje pročitala da će se snimati nešto novo vezano uz Obitelj Soprano pa sam njih odabrala od ponuđenih odgovora – naglasila je Marlais te dodala da su obitelj i bližnji ‘blago rečeno, oduševljeni’.

-Od emitiranja emisije pozivi i poruke prepune čestitki ne prestaju pristizati. Moram priznati da nisam očekivala toliko reakcija, ali očito sam podcijenila popularnost Potjere! – ističe Marlais koja inače živi u Zagrebu te je članica i ženske klape ‘Figurin’ koja broji devet članica. Još uvijek nije odlučila kako ću potrošiti novce, ali u svakom će slučaju jedan dio potrošiti na neko putovanje.

U KVIZU POTJERA Župka Domenika Marlais s još dva natjecatelja osvojila 110.500 kuna

Printscreen: HRT

Pročitajte još

ODNOSI S JAVNOŠĆU U ONLINE OKRUŽENJU Nastupno predavanje Romane John

Dulist

STON ĆE ‘GLUMITI’ DUBROVNIK Snima se dokumentarno-igrani film ‘Kralj Tvrtko’

Dulist

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist