Zanimljivosti

U KVIZU POTJERA Župka Domenika Marlais s još dva natjecatelja osvojila 110.500 kuna

Župka Domenica Marlais s još je dva natjecatelja osvojila 110.500 kuna u Potjeri! Dvadesetosmogodišnja konzultantica iz Mlina i magistrica ruskog i hrvatskog jezika u popularnom je kvizu u brzopoteznoj igri osvojila 10.500 kuna da bi kasnije u ‘okršaju’ s lovcem Deanom Kotigom prihvatila višu ponudu od 50 tisuća kuna i osvojila je. U završnoj potjeri trojac je uspio odgovoriti točno na 14 pitanja i tako iza sebe ostaviti Kotigu.

-Osjećala sam se kao da nisam na televiziji zato što se svi u studiju uistinu trude da atmosfera bude opuštena. Ipak, trema je bila prisutna, ali nakon što sam prošla ploču u potpunosti je nestala. Nisam bila zadovoljna prvom minutom, ali zato sam veoma ponosna što sam uspjela obraniti višu ponudu – rekla je Marlais za DuList. Pitanja su, kaže, bila dosta izazovna.

-Većina ih nije bila iz mojih užih područja, ali baš sam zato zadovoljna jer sam se uspjela sabrati i promisliti prije nego odgovorim. Jedino pitanje na ploči na koje nisam znala tiče se snimanja nove sezone serije Seks i grad. Ja nisam znala da se planira nova sezona Seks i grada, ali bila sam uvjerena da sam negdje pročitala da će se snimati nešto novo vezano uz Obitelj Soprano pa sam njih odabrala od ponuđenih odgovora – naglasila je Marlais te dodala da su obitelj i bližnji ‘blago rečeno, oduševljeni’.

-Od emitiranja emisije pozivi i poruke prepune čestitki ne prestaju pristizati. Moram priznati da nisam očekivala toliko reakcija, ali očito sam podcijenila popularnost Potjere! – ističe Marlais koja inače živi u Zagrebu te je članica i ženske klape ‘Figurin’ koja broji devet članica. Još uvijek nije odlučila kako ću potrošiti novce, ali u svakom će slučaju jedan dio potrošiti na neko putovanje.

blank

Printscreen: HRT

Pročitajte još

ČASOPIS UČENIKA OŠ MOKOŠICA ‘Ragusino’ se plasirao na državnu smotru ‘Lidrano’

Dulist

Što sve krije Đurovića špilja?

Dulist

Kad se Marijo uhvati posla, cijeli Bourbon blista

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija