Aktualno

U Konavlima nestao 47-godišnji ribolovac, potraga u tijeku

U Konavlima nestao 47-godišnji ribolovac, potraga u tijeku

Policija i Hrvatska gorska služba spašavanja tragaju na kopnu i na moru za nestalim 47-godišnjim ribolovcem, koji je nestao u jutarnjim satima nedjelje.
-Jučer u jutarnjim satima na području konavoskih stijena, tijekom ribolova s obale, nestao je prijatelj ribolovac Damir Ilić! Oprema za ribolov, osim ribolovnog štapa je pronađena na stijenama, što upućuje na to da je upao u more i od tog trenutka mu se gubi trag. U tijeku je potraga! – objavljeno je na Facebook stranici Ludo more.
-Vrijeme u jutarnjim satima je bilo izrazito valovito s jakim kurentom u smjeru Cavtata. Apeliramo na svih koji se nalaze na moru ili u blizini mora na području konavoskog i dubrovačkog akvatorija da posebno obrate pažnju! Ukoliko primijetite išta sumnjivo odmah javite na 112. Hvala – poručili su dalje.
Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske navode za DuList kako je nestanak ribolovca prijavljen jučer u poslijepodnevnim satima. Za nestalim traga 26 policijskih službenika te dva plovila, a uključili su se i pripadnici HGSS-a. Pretražuje se i kopno, ali i akvatorij od Konavala do Župe te prema otocima. Iz policije pozivaju sve one koji imaju bilo kakvu korisnu informaciju, da se jave na 192.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] BAHAT I NEKULTURAN A gdje nego na sred puta?

Dulist

SUTRA U GOSPINOM POLJU Motociklisti, policija vas poziva na poligon sigurne vožnje

Dulist