Grad

U Gradskoj upravi zaposleno 269 ljudi. Utvrđen je i plan zapošljavanja u 2023.

U Gradu Dubrovniku na neodređeno vrijeme zaposleno je 254 službenika i 15 namještenika. Podatak je to iz Plana prijma u službu u upravna tijela Grada Dubrovnika za 2023. godinu kojega je 23. prosinca 2022. godine donio gradonačelnik Mato Franković.

Prema ovom kratkoročnom planu, u 2023. godini planira se zaposliti 24 službenika te osam vježbenika, odnosno Planom je utvrđen potreban broj službenika za prijam u službu na neodređeno vrijeme za 2023. godinu te potreban broj vježbenika. Detalje možete pročitati ovdje.

Inače, gledajući po odjelima, najviše zaposlenika ima Upravni odjel za komunalne djelatnosti, promet i mjesnu samoupravu gdje rade 83 službenika. U Upravnom odjelu za gospodarenje imovinom, opće i pravne poslove radi pak 45 službenika i 15 namještenika, dok je u Upravnom odjelu za poslove gradonačelnika zaposleno 25 službenika. Po dva službenika imaju Služba Gradskog vijeća i Služba za unutarnju reviziju.

Pročitajte još

U Dubrovniku u siječnju ostvareno 30 tisuća noćenja

Dulist

UOČI FESTE I DANA GRADA Položeni vijenci i zapaljene svijeće na Boninovu

Dulist

NE ZABORAVITE Za Festu sv. Vlaha besplatan prijevoz Libertasom

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija