Grad

U Gradskoj upravi zaposleno 269 ljudi. Utvrđen je i plan zapošljavanja u 2023.

U Gradskoj upravi zaposleno 269 ljudi. Utvrđen je i plan zapošljavanja u 2023.

U Gradu Dubrovniku na neodređeno vrijeme zaposleno je 254 službenika i 15 namještenika. Podatak je to iz Plana prijma u službu u upravna tijela Grada Dubrovnika za 2023. godinu kojega je 23. prosinca 2022. godine donio gradonačelnik Mato Franković.

Prema ovom kratkoročnom planu, u 2023. godini planira se zaposliti 24 službenika te osam vježbenika, odnosno Planom je utvrđen potreban broj službenika za prijam u službu na neodređeno vrijeme za 2023. godinu te potreban broj vježbenika. Detalje možete pročitati ovdje.

Inače, gledajući po odjelima, najviše zaposlenika ima Upravni odjel za komunalne djelatnosti, promet i mjesnu samoupravu gdje rade 83 službenika. U Upravnom odjelu za gospodarenje imovinom, opće i pravne poslove radi pak 45 službenika i 15 namještenika, dok je u Upravnom odjelu za poslove gradonačelnika zaposleno 25 službenika. Po dva službenika imaju Služba Gradskog vijeća i Služba za unutarnju reviziju.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović