Aktualno

U Dubrovniku u 8 dana 2 zapečaćena objekta

U Dubrovniku u 8 dana 2 zapečaćena objekta

Prema rezultatima osmodnevnog inspekcijskog nadzora Porezne uprave nad obveznicima fiskalizacije u Hrvatskoj, u Dubrovniku su utvrđene nepravilnosti kod 12 poreznih obveznika, a dva poslovna prostora su zapečaćena.

Naime, inspektori su od 8. siječnja na području RH utvrdili nepravilnosti kod 323 obveznika fiskalizacije. Većina je otklonila nepravilnosti, a devet poslovnih prostora je zapečaćeno.

Rješenjem je zabranjeno obavljanje daljnjeg rada tri ugostiteljska poslovna prostora u Vukovaru, po dva u Pazinu i Dubrovniku te po jedan u Splitu i Čakovcu.

Većina poreznih obveznika kod kojih su utvrđene nepravilnosti, njih malo više od 97 posto ili 314 poreznih obveznika, u danom ih je roku otklonila.

Dubrovnik se tako našao na listi hrvatskih gradova s najvećim brojem nepravilnosti prema podacima Porezne Uprave, a društvo mu čine Zagreb, Split,Osijek, Gospić i Slavonski Brod.

Najmanji broj nepravilnosti, po pet, utvrđen je kod poreznih obveznika na područjima područnih ureda Krapina, Karlovac, Zadar i Šibenik.

Pročitajte još

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist