Aktualno

U Dubrovniku u 8 dana 2 zapečaćena objekta

fiskalizacija 02

Prema rezultatima osmodnevnog inspekcijskog nadzora Porezne uprave nad obveznicima fiskalizacije u Hrvatskoj, u Dubrovniku su utvrđene nepravilnosti kod 12 poreznih obveznika, a dva poslovna prostora su zapečaćena.

Naime, inspektori su od 8. siječnja na području RH utvrdili nepravilnosti kod 323 obveznika fiskalizacije. Većina je otklonila nepravilnosti, a devet poslovnih prostora je zapečaćeno.

Rješenjem je zabranjeno obavljanje daljnjeg rada tri ugostiteljska poslovna prostora u Vukovaru, po dva u Pazinu i Dubrovniku te po jedan u Splitu i Čakovcu.

Većina poreznih obveznika kod kojih su utvrđene nepravilnosti, njih malo više od 97 posto ili 314 poreznih obveznika, u danom ih je roku otklonila.

Dubrovnik se tako našao na listi hrvatskih gradova s najvećim brojem nepravilnosti prema podacima Porezne Uprave, a društvo mu čine Zagreb, Split,Osijek, Gospić i Slavonski Brod.

Najmanji broj nepravilnosti, po pet, utvrđen je kod poreznih obveznika na područjima područnih ureda Krapina, Karlovac, Zadar i Šibenik.

Pročitajte još

LIJEČNICA DEŠA TEŠANOVIĆ PERKOVIĆ: Volim Zagreb i on mi pruža mnoge mogućnosti ali ja se uvijek vratim doma, u Grad

Ivana Mijić Vulinović

ZAŠTO NEMAMO VIŠE VIDIKOVACA? Geografski moguće, pravno nemoguće

Marko Džamarija

RASPISAN NATJEČAJ Opća bolnica Dubrovnik traži ravnatelja

Dulist