Sport

U Dubrovniku se prvi put održava Prvenstvo Hrvatske u streljaštvu

Prvenstvo Hrvatske u u streljaštvu seniora i seniorki zračna puška i pištolj 10 metara održat se u subotu i nedjelju, 10. i 11. travnja u sportskoj dvorani u Gospinom polju. Natjecanje će početi u subotu u 9 sati i trajati do 18 sati u kategoriji zračna puška, a u nedjelju od 9 do 16 sati, u kategoriji zračni pištolj. Svečano otvaranje će biti u subotu u 10.30 sati. Riječ je o prvom visoko rangiranom natjecanju u ovom sportu koje će se održati u Dubrovniku od osnutka Republike Hrvatske. Na prvenstvu će sudjelovati reprezentativci, ali i osvajači olimpijskih medalja.

Streljačko društvo Dragovoljac Mokošica osnovano je 2011. godine. Osnovna disciplina kluba je zračna puška 10 m. Od osnutka do danas kroz klub je prošlo oko 150 članova. Danas imaju 30 aktivne djece i 20 odraslih članova kluba. Prvenstvo organiziraju u suradnji sa Dubrovačkim savezom športova, Gradom Dubrovnikom i Županijom Dubrovačko Neretvanskom.

Pročitajte još

ČESTITKE FATOVIĆU Barakude izgubile od Australaca

Dulist

FOTO Štrumpfovi podignuli pokal na Mihajlu!

Dulist

EUROPA KUP ‘Pituri’ putuju u Austriju!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija