Aktualno

U Dubrovniku nestalo plina za automobile!

U Dubrovniku je nestalo autoplina.

Naime, zbog komplikacija oko papirologije na granici s BiH kod Neuma cisterne s gorivom i plinom INA-e ne mogu prema krajnjem jugu, te se tek sutra očekuje njihov dolazak posebnim trajektnim linijama.

Zbog ovakve situacije u Dubrovniku je već sada nestalo autoplina, odnosno u trenutku kada smo mi išli u inspekciju preostalo je nepunih 200 litara, a kako doznajemo ovim tempom prodaje plina za potrebe domaćinstava ima otprilike do sutra u jutarnjim satima, ukoliko se ova situacija ne riješi.

Na INA-inim benzinskim postajama u Gradu kao i onoj u Komolcu goriva zasada ne nedostaje, no kako doznajemo, njihove rezerve su ograničene na nekoliko dana (ovisno o tanku), stoga bi i to moglo doći u pitanje. Veleprodaja plina za hotele, velike brodove i gospodarstva nije ugrožena na nijedan način, doznaje duList.

Čini se kako je Dubrovnik već drugi dan po ulasku u EU okusio gorak okus prometne izoliranosti i odvojenosti od matice.  Ovaj europski možda je još i lošijeg okusa.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Bivši ministar Goran Marić doživio srčani udar, ugrađena su mu četiri stenta

Dulist

REDOVNA SKUPŠTINA DPDS-a ‘Vlada optimizam. Dnevno se proda oko 2 i pol tisuće ulaznica za zidine’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija