DuList IN

U deset dana prodano 6000 ulaznica

CineStar Dubrovnik, prvi multipleks u Dubrovačko – neretvanskoj županiji i prvo u potpunosti digitalno kino, svoja je vrata otvorio posjetiteljima 31.svibnja. Od otvaranja do danas, više od 6000 posjetitelja uživalo je u filmskim hitovima na platnima kina s pet zvjezdica.

CineStar Dubrovnik ostvario je odlične rezultate, više od 6000 prodanih ulaznica u deset dana, a uzme li se u obzir kapacitet od 3 dvorane, vidi se koliko su Dubrovčani žudjeli za najmodernijim kino dvoranama i najnovijim filmovima. Najgledaniji filmovi u CineStaru Dubrovnik su svjetski blockbusteri: Snjegulica i lovac te Diktator, a eXtreme dvorana koja je svakako novost u Dubrovniku, bilježi čak trećinu ukupnih rezultata.
 
CineStar Dubrovnik u potpunosti je digitalizirano kino sa 3 dvorane ukupnog kapaciteta 537 sjedala u sklopu poslovno- stambenog kompleksa Dvori Lapad. Čak 2 dvorane opremljene su RealD 3D tehnologijom, a CineStar i u Dubrovniku predstavlja svoju ultimativnu kino dvoranu, CineStar eXtreme, s platnom veličine 100 m².

Na jesen će CineStar Dubrovnik u svoju eXtreme dvoranu ugraditi najnoviji trend svjetske kinematografije: Barcov Auro 11.1 3D zvučni sustav. Dubrovčani će osjetiti potpuno uranjanje u film i ultima­tivni doživljaj među prvima u svijetu. Osim toga, CineStar je u Dubrovniku upotpunio svoju ponudu sa dva vip reda u svakoj dvorani, za nenadmašivu udobnost i uživanje u filmu te je osigurao svim posjetiteljima tri sata besplatnog parkinga.   
 
 

Pročitajte još

LUCIA KORDIĆ, VELIKA KREATIVKA U KUHINJI Nikad nisam napravila dva puta isto jelo

Maria Prkut

[VIDEO] ‘LOVE OF MY LIFE’ Dirljiva izvedba Luke Šulića i Bryana Maya

Dulist

GASTROBLOGERICA ZRINKA ZEKULIĆ ‘Gladušin’ slasni desert od manga i rogača

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija