Županija

TZ ŽUPANIJE NA NORDIC ROADSHOW-U 2021. Finski turistički agenti posebno zainteresirani za Dubrovnik, Korčulu i Mljet

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije sudjeluje na Nordic Roadshow 2021 pod nazivom ‘Meet the World’. Prezentacije se održavaju od 22.do 25. studenog 2021. godine u četiri glavna grada nordijskih zemalja: Finska, Danska, Norveška i Švedska. Marketinška agencija Aviareps sa sjedištem u Stockholmu, na čiji poziv za sudjelovanje se odazvala i Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije je organizator spomenutih prezentacija.

U ponedjeljak 22. studenog prezentacija se održala u Helsinkiju na lokaciji Sofia future farm. Uz 20-tak suizlagača iz raznih zemalja, na prezentaciji je sudjelovalo i 30-tak kupaca iz Finske. Agenti su veoma zainteresirani za Dubrovačko-neretvansku županiju, a posebno su iskazali zanimanje za Dubrovnik, ali i Korčulu i Mljet.

U utorak 23. studenog B&B sastanci održani su u Kopenhagenu, u dvorani hotela Crown Plaza Towers. U Danskoj su domaći agenti bili još brojniji, te su sa zanimanjem pratili prezentaciju i imali brojna pitanja oko organizacije putovanja i boravka u destinaciji.

Ove srijede road show prezentacije se nastavljaju u Oslu na lokaciji MESH Youngstorget, a 25. studenog završavaju se u Stockholmu u prostorijama Aviareps agencije. Najave za iduće dvije prezentacije su jednako dobre kao i za prethodne.

Pročitajte još

‘Šampionka’ Iva Vidaka osvojila prvo mjesto za najbolju kravu na izložbi u Gospiću!

Dulist

Pelješkim mostom prošlo 200 tisuća vozila, promet kroz Ston povećan za 75 posto

Dulist

ODLUČILI VIJEĆNICI Stjepo Butijer ovogodišnji laureat Općine Konavle

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija