Županija

TZ ŽUPANIJE NA NORDIC ROADSHOW-U 2021. Finski turistički agenti posebno zainteresirani za Dubrovnik, Korčulu i Mljet

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije sudjeluje na Nordic Roadshow 2021 pod nazivom ‘Meet the World’. Prezentacije se održavaju od 22.do 25. studenog 2021. godine u četiri glavna grada nordijskih zemalja: Finska, Danska, Norveška i Švedska. Marketinška agencija Aviareps sa sjedištem u Stockholmu, na čiji poziv za sudjelovanje se odazvala i Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije je organizator spomenutih prezentacija.

U ponedjeljak 22. studenog prezentacija se održala u Helsinkiju na lokaciji Sofia future farm. Uz 20-tak suizlagača iz raznih zemalja, na prezentaciji je sudjelovalo i 30-tak kupaca iz Finske. Agenti su veoma zainteresirani za Dubrovačko-neretvansku županiju, a posebno su iskazali zanimanje za Dubrovnik, ali i Korčulu i Mljet.

U utorak 23. studenog B&B sastanci održani su u Kopenhagenu, u dvorani hotela Crown Plaza Towers. U Danskoj su domaći agenti bili još brojniji, te su sa zanimanjem pratili prezentaciju i imali brojna pitanja oko organizacije putovanja i boravka u destinaciji.

Ove srijede road show prezentacije se nastavljaju u Oslu na lokaciji MESH Youngstorget, a 25. studenog završavaju se u Stockholmu u prostorijama Aviareps agencije. Najave za iduće dvije prezentacije su jednako dobre kao i za prethodne.

Pročitajte još

Učenici OŠ Orebić posjetili Županiju, na dar dobili knjige

Dulist

Čelnici vukovarske bolnice i Doma zdravlja na prijemu kod župana Dobroslavića

Dulist

[FOTOGALERIJA] Tratamenat povodom Dana županije! Tko se sve odazvao?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija