Aktualno

TZ: Župan Rusković nije produžen ugovor

TZ: Župan Rusković nije produžen ugovor

Iz Turističke zajednice Grada Dubrovnika uputili su priopćenje za medije povodom jučerašnje sjednice Turističkog vijeća TZ Grada Dubrovnika.

Naime, Pave Župan Rusković za duList je potvrdila da nije smijenjena, kako se u medijima ranije navodilo, jer joj u nijednom dopisu koje je dobila  nije rečeno da je dobila otkaz.

Priopćenje Turističke zajednice prenosimo u cijelosti:

"Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Grada Dubrovnika održane dana 12. siječnja 2012. prihvaćen je prijedlog predsjednika Turističkog vijeća i gradonačelnika Grada Dubrovnika da se ne produži ugovor s gospođom Pavom Župan Rusković.
 
Usklađivanje strategije razvoja turizma grada Dubrovnika sa strategijom razvoja Dubrovačko neretvanske županije ugovorit će se s tvrtkom Horwath Consulting iz Zagreba.

Turistička zajednica Grada Dubrovnika nastavlja rad na projektima Destinacijskog managementa započetim u 2011. godini."

Ovim su potvrđene izjave Pave Župan Rusković kako će svoj mandat odraditi do završetka ugovora u svibnju.

Dakle, najkraće rečeno, gradonačelnik Andro Vlahušić napravio je što je i najavio, donio odluku da se trenutni ugovor Pave Župan Rusković, koji traje do kraja svibnja 2012. godine, neće dalje produživati, a Pave Župan Rusković nastavlja raditi na razvitku destinacijskog menadžmenta Grada.

Pročitajte još

POTPISAN UGOVOR Gradu 10 milijuna eura za rekonstrukciju i dogradnju OŠ Mokošica

Dulist

[FOTO/VIDEO] Konj Aron ‘prošetao’ Banjama, s njim i naši Konavljani!

Dulist

ODLUKOM MALOG VIJEĆA Kosović, Kapović i Kursar ostaju na čelu DPDS-a

Dulist