DuList PROMO

TVRTKA S DUBROVAČKOM ADRESOM Direct Booker privatnim iznajmljivačima doveo milijun gostiju!

TVRTKA S DUBROVAČKOM ADRESOM Direct Booker privatnim iznajmljivačima doveo milijun gostiju!

Direct Booker, tvrtka s dubro­vačkom adresom i jedna od naju­spješnijih turističkih agencija u regiji i ove godine bilježi sjajne rezultate.

O uspješnosti govori i činjenica kako je preko franšize prisutna čak i u dale­kom Peruu. U zadnjih nekoliko godina tvrtka je postala poznato ime i sino­nim za online organizatora privat­nog smještaja, ne samo na području Dubrovnika, već i cijele Hrvatske te susjednih zemalja poput Crne Gore, BiH, Slovenije i Srbije. Zahvaljujući inovativnom pristupu i razvijanju naprednog informatičkog sustava, omogućuju iznajmljivačima ostvari­vanje više noćenja, poboljšanje rezul­tata i prihoda, pogotovo u predsezoni i posezoni.

TVRTKA S DUBROVAČKOM ADRESOM Direct Booker privatnim iznajmljivačima doveo milijun gostiju!

Direct Booker tako tre­nutno uspješno vodi preko 5000 smje­štajnih jedinica, a dosad je preko njih napravljeno više od 300 tisuća rezer­vacija koje su dovele gotovo milijun gostiju. Osim toga, aktivno surađuje s velikim brojem ostalih gospodarskih subjekata u mjestima u kojima ima smještajne jedinice jer se gostima trudi pružiti cjelokupno iskustvo, a ne samo mjesto za noćenje. Zbog toga je tvrtka uključena u suradnju s brojnim organi­zatorima izleta i transfera, turističkim vodičima, adrenalinskim parkovima, izletničkim brodovima…

Preko 5 tisuća smještajnih jedinica
Nekada je posao iznajmljivanja smje­štaja izgledao dosta drukčije nego danas. Stajanje pored ceste s natpisom ‘Rooms, zimmer, camere’ ili telefonske pozive raznoraznih posrednika već odavno je zamijenio internet i svjetski poznate tražilice za smještaj kao što su AirBnB, Booking i Homeaway. Iznaj­mljivači su se više ili manje uspješno prilagodili novom načinu rada na tržištu iznajmljivanja.

TVRTKA S DUBROVAČKOM ADRESOM Direct Booker privatnim iznajmljivačima doveo milijun gostiju!

No, u cijeloj toj modernoj priči bez ‘hvatanja’ gostiju po ulici, kao najsigurniji način za dobro popunjenu sezonu pokazala se suradnja s agencijom specijaliziranom za profesionalno vođenje i oglašavanje privatnog smještaja. Zaposlenici ove tvrtke svakom smještajnom objektu pridaju pažnju kao da je njihov! Upravo to je jedan od razloga zašto se sve više iznajmljivača odlučuje na suradnju s Direct Bookerom. Osim toga, objekti su oglašeni na svim vodećim svjetskim online booking kanalima.

Iznajmljivač može biti miran jer se ne mora bri­nuti o preklapanju datuma rezerva­cija. Kalendar se zatvara automatski! Uz to, brigu o komunikaciji s gostima predaje zaposlenicima. Korisnička podrška dostupna je gostu, ali i vla­sniku sedam dana u tjednu. Također, dobivate mogućnost naplate preka­sno otkazane rezervacije i nedolazaka! Ništa ne može bez osobnog voditelja prisutnog većinu vremena za svoje klijente. Analizira tržište i cijene te se brine o popunjenosti smještaja.


ŽELITE OSTVARITI BOLJE REZULTATE?

Kontaktirajte Direct Booker!

Ako se i vi bavite iznajmljivanjem smještaja i tražite način za ostvariti bolje rezultate, možete kontaktirati Direct Booker i zatražiti besplatne konzultacije putem online obrasca na stranici partners.direct-booker.com, putem e-maila info@direct-booker.com ili na broj 020 638 194.

Pročitajte još

Poznati solarni brend MS2 Energo otvara ured, dostupne su i subvencije

Dulist

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist