SportUrednički izbor

TUŽNA VIJEST Napustio nas je potpredsjednik ‘Squarea’ Željko Jelić

TUŽNA VIJEST Napustio nas je potpredsjednik 'Squarea' Željko Jelić

Na božićno jutro zatekla nas je tužna vijest, napustio nas je naš bivši predsjednik kluba, a dosadašnji potpredsjednik Željko Jelić – javljaju iz malonogometnog kluba Square.
-Obitelji izražavamo iskrenu sućut , a naša tuga je prevelika – naveli su dalje iz Squarea.

Upravo je Jelić sa svojom ekipom stabilizirao klub rezultatski i financijski te uspješno brodio Prvom ligom, što je prepoznala dubrovačka publika koja je rado pohodila utakmice. Predsjedničku palicu prepustio je 2018. godine Željku Ragužu.
-U prethodnih pet godina od Squarea smo napravili prvoligaša, stabilan klub, natjecali smo se u završnicama prvenstva, dvaput smo bili u finalu Kupa. Bilo je to lijepih pet godina, rada i druženja sa sjajnim ljudima. Hvala svima koji su tome doprinijeli, igračima i članovima uprave, a posebno navijačima. Gdje god smo nastupali, uvijek smo igrali lijepo i časno. Nikad nismo bili u financijskim problemima, nego smo imali onoliko koliko smo se ‘pružali’. Ocjena mog rada bi bio dobar – izjavio je tom prigodom Jelić.
Potom mu se na svemu zahvalio i Raguž, koji je rekao kako je ostavio rijetko dobro organiziran klub u gradu i državi.
-Malo je preskroman u ocjeni svog doprinosa. Nema dugovanja prema ikome, a vidite što se dogodilo najvećim klubovima, koji su propadali zbog financijskih dubioza – rekao je Raguž tada o Jeliću.

Redakcija DuLista izražava sućut obitelji.

Foto: Facebook/MNK Square

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist