Grad

TUŽNA VIJEST Napustio nas je gospar Davor Gjivo Gjivoje

Nakon teške i kratke bolesti napustio nas je Davor Gjivo Gjivoje, međunarodno priznati stručnjak za turistički menadžment, dobitnik počasnog doktorata Libertas International Universityja.

Gjivoje, jedan od najvažnijih stručnjaka na ovom polju u Dubrovniku, bio je pionir brojnih inovacija u turizmu koji je bio i ostao jedna od najvažnijih gospodarskih djelatnosti Hrvatske. Uz visoku naobrazbu okrunjenu magisterijem na prestižnoj Harvard Business School, svoju karijeru, koja je počela davne 1962. godine u turističkoj agenciji Atlas, usmjerio je na stvaranje revolucionarnih doprinosa razvoju turizma.

Vrijednosti njegovih ostvarenja prepoznao je i sam Grad Dubrovnik, dodijelivši mu 2008. godine nagradu za životno djelo za značajan doprinos u razvoju turističkog gospodarstva i promociji Dubrovnika u svijetu.
Obitelji Gjivoje redakcija tjednika DuList izražava duboku sućut.

Pročitajte još

Vatrogasci imali 9 intervencija, došlo i do oštećenja na Autobusnom kolodvoru

Dulist

Zbog vjetra preko mosta ne mogu autobusi na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikli

Dulist

Potpisana Povelja o bratimljenju Dubrovnika i Sorrenta

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija