Grad

TUŽNA VIJEST Napustio nas je gospar Davor Gjivo Gjivoje

Nakon teške i kratke bolesti napustio nas je Davor Gjivo Gjivoje, međunarodno priznati stručnjak za turistički menadžment, dobitnik počasnog doktorata Libertas International Universityja.

Gjivoje, jedan od najvažnijih stručnjaka na ovom polju u Dubrovniku, bio je pionir brojnih inovacija u turizmu koji je bio i ostao jedna od najvažnijih gospodarskih djelatnosti Hrvatske. Uz visoku naobrazbu okrunjenu magisterijem na prestižnoj Harvard Business School, svoju karijeru, koja je počela davne 1962. godine u turističkoj agenciji Atlas, usmjerio je na stvaranje revolucionarnih doprinosa razvoju turizma.

Vrijednosti njegovih ostvarenja prepoznao je i sam Grad Dubrovnik, dodijelivši mu 2008. godine nagradu za životno djelo za značajan doprinos u razvoju turističkog gospodarstva i promociji Dubrovnika u svijetu.
Obitelji Gjivoje redakcija tjednika DuList izražava duboku sućut.

Pročitajte još

Znate li što je certifikat ‘Prijatelj mora’?

Dulist

‘THE TRAVEL DETECTIVE’ PETERA GREENBERGA Još jedna izvrsna promocija Dubrovnika na američkom tržištu

Dulist

DIGITALNI NOMADI U GRADU Ambasadorice inicijative održale interaktivnu radionicu u Lazaretima

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija