Županija

Turistička zajednica županije na sajmu u Londonu

Destinations: The Holiday and Travel Show održava se 28. put u Londonu u izložbenom prostoru Olympia London.

Riječ je o sajmu s najdužom tradicijom u Velikoj Britaniji, a dovodi preko 600 vodećih turističkih brendova uključujući touroperatore i preko 70 turističkih zajednica iz cijelog svijeta. Održava se u suradnji s The Times & The Sunday Times.

-Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije jedanaesti put nastupa na Destinations: Holiday and Travel Show-u, a kao i svake godine do sada, nastupamo zajedno s turističkim zajednicama Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske, Zadarske i Ličko-senjske županije na štandu od 24 m2 što se pokazalo vrlo atraktivnim za posjetitelje, a nama financijski prihvatljivim – navode iz Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije.

Turisti iz Velike Britanije su već tradicionalno najvjerniji i najbrojniji gosti kako Dubrovačko-neretvanske županije, tako i grada Dubrovnika, a u 2022. godini su u Dubrovačko-neretvanskoj županiji ostvarili 249.206 dolazaka i 1.286.305 noćenja.

Pročitajte još

Turistička zajednica županije nakon tri godine na sajmu u Barceloni

Dulist

TURISTIČKO VIJEĆE Naša destinacija među najbolje bukiranim odredištima

Dulist

Župan Dobroslavić sudjelovao na konferenciji u organizaciji Društva za oblikovanje održivog razvoja

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija