Županija

Agroturizam Konavle nastavlja s projektom ‘Nova generacija za novi razvojni koncept ruralnog turizma’

Udruga Agroturizam Konavle, uz potporu Ministarstva turizma i sporta, ciklusom edukacija nastavlja projekt ‘Nova generacija za novi razvojni koncept ruralnog turizma’ namijenjen onima koji će novom energijom, uz prihvaćanje suvremenih trendova i tehnologija biti pokretači daljnjeg razvoja ruralnog turizma u Konavlima.

U subotu i nedjelju, 4. i 5. veljače 2023. održat će se prva edukacijska tema ‘Razvoj novih turističkih proizvoda u ruralnom turizmu – od ideje do realizacije’ predavača Željka Treznera s početkom u 17 sati. Edukacije će se održati u Samostanu sv. Vlaha, Pridvorje u dvorani na katu. Edukacije su besplatne za sve sudionike.

Tema je namijenjena svima onima koji se planiraju baviti ruralnim turizmom ili žele proširiti svoje poslovanje, a još ne znaju kako. Prvog dana predstavit će se prikaz procesa osmišljavanja održivih turističkih proizvoda u suvremenom ruralnom turizmu, dok će se drugog dana prijedlog inovativnog koncepta turističkog proizvoda u Konavlima.

Predavač Željko Trezner, magistar međunarodnih odnosa i diplomacije, stručnjak je s poslovnim iskustvom duljim od 25 godina u turizmu. Uspješno povezuje teorijske osnove s praktičnim rješenjima. Predaje na više visokih škola u Hrvatskoj i međunarodni je konzultant. Savjetnik je Upravnog odbora UHPA, direktor Centra za odgovorni turizam i direktor Ferial d.o.o. Vodio je i radio na mnogim domaćim i međunarodnim projektima te obnašao različite funkcije udrugama povezanim s turizmom kao što su EURHODIP, ECTAA i SKAL.

Foto: Agroturizam Konavle

Pročitajte još

Turistička zajednica županije nakon tri godine na sajmu u Barceloni

Dulist

TURISTIČKO VIJEĆE Naša destinacija među najbolje bukiranim odredištima

Dulist

Župan Dobroslavić sudjelovao na konferenciji u organizaciji Društva za oblikovanje održivog razvoja

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija