Kultura

‘TU SAM!’ Ne propustite promociju knjige Vedrana Mezeija

Promocija knjige dubrovačkog glazbenika i pisca Vedrana Mezeija, ‘Tu sam! – 7 priča na putu do odredišta’ (Ibis grafika, 2018.), održat će se u dvorani Visia u Dubrovniku u petak 6. travnja 2018. s početkom u 19.30 sati.

Knjigu će predstaviti:

Suzi Sokol – voditeljica programa,
Mr. sc. Krešimir Krnic – viši predavač Katedre za indologiju pri Filozofskom fakultetu u Zagrebu,
glazbenici: Ivana Bokarica, Maja Grgić, Srđan Marković i duo Lingua Franca,
Vedran Mezei – autor knjige

Događaj organiziraju Društvo dubrovačkih pisaca i izdavačka kuća Ibis grafika iz Zagreba.
Prvijenac dubrovačkog autora Vedrana Mezeija ‘Tu sam!’, knjiga je koja sadrži sedam priča iz života raznih likova (umjetnika, pisca, glazbenika, mladog bračnog para…). Iako obični ljudi, njihove nam priče govore o raskrižjima na kojima su se protagonisti ove knjige zatekli te time pokrenuli okidač vlastite promjene.

Kompleksne teme onog svjetovnog i onog duhovnog, odnosno božanskog i ovozemaljskog isprepliću se u gotovo svakoj od priča, ali istovremeno na jednostavan način progovaraju o složenim temama poput života kakav jest i kakvog priželjkujemo, ljubavi, te putovanjima na koja svjesno ili nesvjesno odlazimo. Knjiga odiše nevjerojatnim optimizmom i naglašava sposobnost svakog pojedinca da kreira vlastiti život, potvrđujući kako je svatko od nas krojač vlastite sreće.

Više pojedinosti o knjizi i prikaz knjige „Tu sam!“ pročitajte na službenim stranicama Ibisa.

 

Pročitajte još

OD MUŠKOG IMENA DO KITICE CVIJEĆA Snaga kolende u našoj tradiciji

Dulist

BESPLATNA PROJEKCIJA U KINU SLOBODA ZA NOĆ EUROPSKOG FILMA Hrvatska premijera filma ‘Krivotvoritelj’

Dulist

SKUP, IZLOŽBA… Osam stoljeća dubrovačkoga kolendavanja

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija