Urednički izbor

TREBA VAŠU POMOĆ! Ivana vodi bitku s opakom bolešću i želi proslaviti prvi rođendan svog sina

blank

Naša sugrađanka Ivana Štajduhar (Bajurin) treba pomoć!

– Do sada je ona bila ta koja je pomagala, a sad treba njoj pomoći. Svaka kuna je dobro došla za daljnje liječenje – napisala je na Facebook-u njena prijateljica koja ovim putem poziva sve Dubrovčane da još jednom pokažu svoje veliko srce.

Ivana je majka jednog prekrasnoga dječaka Điva koji za koji dan slavi prvi rođendan! Mama Ivana se bori već četiri mjeseca u Zagrebu u nadi da će prvi sinov rođendan proslaviti s njim i obitelji u Župi, a ne u bolnici. Nažalost dijagnoza je teška. Radi se o sarkomu koji je već napravio dar-mar u tijelu. Trenutno je Ivana u bolnici u Dubrovniku i sprema se na ponovnu operaciju u Zagrebu te novu kemoterapiju.

– Mi vjerujemo u nju i njezinu snagu jer ona je žena zmaj. Vjerujte i vi! Uplatite koliko tko može jer bez jedne kave se može, a bez lijeka ne! – stoji u objavi.

Svatko tko je u mogućnosti svoj doprinos može uplatiti na tekući račun IBAN HR1424840083225952377 u RBA na ime Ivana Štajduhar uz opis ‘Donacija za Ivanu!.

Pročitajte još

POVIJESNI TRENUTAK! Hrvatska je od danas cjelovita, spaja se zadnji dio Pelješkog mosta

Dulist

ČETVRTO IZDANJE LUKSUZNOG MAGAZINA Stigao je novi Just Dubrovnik!

Dulist

DUBROVČANI, POKAŽITE VELIKO SRCE! Medicinskoj sestri Ljiljani potrebna je pomoć da bi nastavila liječenje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija