Crna kronika

TRAŽE SE OČEVICI Što se u srijedu popodne dogodilo u Čilipima?

TRAŽE SE OČEVICI Što se u srijedu popodne dogodilo u Čilipima?

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske traže očevice prometne nesreće koja se dogodila u srijedu u 18.10 sati na Jadranskoj magistrali kod Čilipa.

Ističu kako žele kvalitetnije rasvijetliti sve okolnosti prometne nesreće, u kojoj su sudjelovali osobno vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka i službeno policijsko vozilo. Svi koji znaju nešto više o ovom događaju mogu se javiti u Postaju prometne policije Dubrovnik osobno ili na telefon 020/443666.

Inače, policija je rasvjetlila okolnosti prometne nesreće dvaju osobnih vozila dubrovačkih registracija, koja se u srijedu ujutro dogodila u Čajkovićima. Naime, osobno vozilo kojim je upravljao 80-godišnji vozač uključivalo se u promet polukružnim okretanjem s betonskog proširenja, a da nije propustio osobno vozilo kojim je kolnikom navedene ceste krečući iz pravca Komolca upravljao 29-godišnjak, te je došlo do sudara navedenih vozila. Oba su vozača zadobila teške tjelesne ozljede te su zbrinuti u dubrovačkoj bolnici. Protiv 80-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava zbog izazivanja prometne nezgode.

Pročitajte još

PREMINUO OTAC TOŠE PROESKOG Sestra pokojnog pjevača oprostila se emotivnom porukom

Dulist

VEĆ IMA DVIJE PRAVOMOĆNE PRESUDE Vozio pijan i pod zabranom, oduzeto mu vozilo

Dulist

Moldavac i Bugarin u bunkeru kombija pokušali prokrijumčariti pet osoba

Dulist