Županija

TRAŽE SASTANAK S NAČELNIKOM Konavoski roditelji prikupili preko tisuću potpisa protiv odluke o povećanju cijene vrtića

Raspisanom peticijom za ukidanje odluke Općinskog vijeća Konavala o uvećanju cijene vrtića, u samo nekoliko dana, konavoski su roditelji prikupili više od 1000 potpisa.

-Zahvaljujemo svim roditeljima i ostalim stanovnicima koji su svojim potpisom izrazili nezadovoljstvo odlukom općinskog vijeća o korekciji (uvećanju) cijene vrtića. Ovoliki broj potpisa je najjasnija poruka stanovnika Konavala da ne žele da se proračun krpi preko leđa vrtićke djece i roditelja. Pozivamo načelnika općine Boža Lasića i općinsko vijeće u sastavu: Ivo Simović – HDZ, Tea Đurović– HDZ, Paula Janović – HDZ, Pero Kapetanić – HDZ, Mario Dimnić – HDZ, Ivo Cvjetković – HDZ, Ivo Radonić – HDZ, Ivan Rodić – HDZ, Miho Orepić – HDZ, Ivan Diklić – HSS, Jele Butijer Gleđ – HSS Antonio Bagoje  – SDP, Ivo Car – DDS, da poštuju zakon o lokalnoj i regionalnoj samoupravi te da o ovoj odluci ponovno raspravljaju i istu stave na ponovno glasanje – ističe predstavnik konavoskih roditelja Andro Sukno.

Naglasio je da roditelji traže sastanak s načelnikom Lasićem na kojem će tražiti odgovore na svoja pitanja. Pozvao je i konavoske roditelje da u svojim mjestima priđu vijećnicima te traže izmjenu ove odluke.

Pročitajte još

[ŽUPAN VATROGASCIMA] Hvala za odličan posao!

Dulist

ŠESTO ISPITIVANJE Na pet plaža more nije izvrsne kakvoće

Dulist

ODUŠEVLJENI SU DUBROVNIKOM Župan posjetio mlade Ukrajince koji borave u Učeničkom domu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija