Županija

TRAŽE SASTANAK S NAČELNIKOM Konavoski roditelji prikupili preko tisuću potpisa protiv odluke o povećanju cijene vrtića

TRAŽE SASTANAK S NAČELNIKOM Konavoski roditelji prikupili preko tisuću potpisa protiv odluke o povećanju cijene vrtića

Raspisanom peticijom za ukidanje odluke Općinskog vijeća Konavala o uvećanju cijene vrtića, u samo nekoliko dana, konavoski su roditelji prikupili više od 1000 potpisa.

-Zahvaljujemo svim roditeljima i ostalim stanovnicima koji su svojim potpisom izrazili nezadovoljstvo odlukom općinskog vijeća o korekciji (uvećanju) cijene vrtića. Ovoliki broj potpisa je najjasnija poruka stanovnika Konavala da ne žele da se proračun krpi preko leđa vrtićke djece i roditelja. Pozivamo načelnika općine Boža Lasića i općinsko vijeće u sastavu: Ivo Simović – HDZ, Tea Đurović– HDZ, Paula Janović – HDZ, Pero Kapetanić – HDZ, Mario Dimnić – HDZ, Ivo Cvjetković – HDZ, Ivo Radonić – HDZ, Ivan Rodić – HDZ, Miho Orepić – HDZ, Ivan Diklić – HSS, Jele Butijer Gleđ – HSS Antonio Bagoje  – SDP, Ivo Car – DDS, da poštuju zakon o lokalnoj i regionalnoj samoupravi te da o ovoj odluci ponovno raspravljaju i istu stave na ponovno glasanje – ističe predstavnik konavoskih roditelja Andro Sukno.

Naglasio je da roditelji traže sastanak s načelnikom Lasićem na kojem će tražiti odgovore na svoja pitanja. Pozvao je i konavoske roditelje da u svojim mjestima priđu vijećnicima te traže izmjenu ove odluke.

Pročitajte još

PRIDRUŽITE SE Trening prepoznavanja ptica na Neretvi

Dulist

[FOTO] MODELARSKA LIGA Županijsko natjecanje mladih tehničara

Dulist

[FOTO] Krcat Dom kulture u Čilipima, svi su došli na kviz Deana Kotige

Dulist