Zanimljivosti

Topless navijačice stižu u Grad!

navijacice

Dvije hrvatske topless navijačice iz Krapine, koje su se na prošlom Europskom nogometnom prvenstvu u Poljskoj proslavile svojim golišavim fotografijama prihvatile su poziv cavtatskog ugostitelja Mislava Burđeleza i stižu u Cavtat i Dubrovnik na odmor.

Podsjetimo, chef i vlasnik restorana "Galija" Mislav Burđelez uputio je sredinom lipnja poziv dvjema topless navijačicama iz Krapine na sedmodnevni odmor u Dubrovniku i Cavtatu. Burđelez je tada kazao kako je na ideju došao ispijajući kavu s prijateljem Nikšom Končićem.

– Promislili smo kako, u momentu kad svi ministri i premijer davaju podršku raznoraznim skupovima u Splitu i šire, mi smo ponosni da možemo dati podršku našim vjernim navijačicama, gdje su svojim prirodnim pokretom proslavile Hrvatsku više nego sve vlade i sve turističke zajednice od osnutka hrvatske države – kazao je Burđelez.

Topless navijačice iz Krapine odsjest će u Cavtatu i Dubrovniku, a Burđelez će se pobrinuti da im odmor u Cavtatu u Dubrovniku ostane baš kao i 'golišava' avantura u Poljskoj – u nezaboravnom sjećanju.

Pročitajte još

(FOTO) LJETO U ZAVIČAJNOM MUZEJU KONAVALA Likovne radionice ‘Kreativna ura’

Dulist

JOŠ JEDAN NATJEČAJ WMO Sjećate li se pobjedničke fotografije Dubrovčanina iz 2016?

Dulist

ZA NESTRPLJIVE VRTLARE Donosimo vam vrste cvijeća koje najbrže rastu!

Dulist