Politika

Tolić: Ako u Gradu budem imao dobar rezultat, to će se širiti i na ostatak županije

Želio bi pričekati prve neslužbene rezultate po DIP-u, ali čujem da se u određenim medijima pojavljuju vrlo optimistične informacije po mene. Svjestan sam do sada da je gospodin Dobroslavić bio neprikosnoven u Gradu, no ovo je ipak moj grad, ovdje me svi znaju. Ako u Gradu budem imao dobar rezultat, vjerujem da će se to širiti i na ostatak županije ako ne u prvom krugu, onda zasigurno u drugom – rekao je na izbornu nedjelju nezavisni kandidat za župana dubrovačko-neretvanskog Roko Tolić.

U njegovom stožeru u caffe baru Fashion u Docu, polako se skupljaju simpatizeri te nije izostala ni podrška Nikole Hajdića, predsjednik ogranka SDP-a Dubrovačko-neretvanske županije.

Kako je poručio za DuList, prema Toliću izborna utrka je bila zanimljivija nego mnoge prijašnje.

– Bilo je puno rasprave, dobre razmjene informacija, vjerujem da nitko od kanadidata nije išao ispod pojasa. Baratalo se argumentima. Ja volim argumentiranu raspravu. Nekad to izgleda kao malo grublja kritika, ali u principu građani vole čuti konkretne stvari. Nastavit će se tako u drugom krugu. u drugom krugu tko god uđe, zaista se ne može smatrati gubitnikom jer znači da uživa veliko povjerenje građana. Ajmo se boriti idejama. Županija zaslužuje ljude koje ih imaju i mogu ih provesti – komentirao je Tolić.

Pročitajte još

‘PREDSJEDNIČE, PRESTANITE’ Dobroslavić: ‘Milanović pravi političku štetu Hrvatskoj’

Dulist

Kristić: Da Grad doživljava lopudski mjesni odbor do ovog problema vjerojatno ne bi ni došlo

Dulist

Ivica Kunčević dobitnik je Nagrade Dubrovnika za životno djelo

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija