Politika

Tolić: Ako u Gradu budem imao dobar rezultat, to će se širiti i na ostatak županije

Tolić: Ako u Gradu budem imao dobar rezultat, to će se širiti i na ostatak županije

Želio bi pričekati prve neslužbene rezultate po DIP-u, ali čujem da se u određenim medijima pojavljuju vrlo optimistične informacije po mene. Svjestan sam do sada da je gospodin Dobroslavić bio neprikosnoven u Gradu, no ovo je ipak moj grad, ovdje me svi znaju. Ako u Gradu budem imao dobar rezultat, vjerujem da će se to širiti i na ostatak županije ako ne u prvom krugu, onda zasigurno u drugom – rekao je na izbornu nedjelju nezavisni kandidat za župana dubrovačko-neretvanskog Roko Tolić.

U njegovom stožeru u caffe baru Fashion u Docu, polako se skupljaju simpatizeri te nije izostala ni podrška Nikole Hajdića, predsjednik ogranka SDP-a Dubrovačko-neretvanske županije.

Kako je poručio za DuList, prema Toliću izborna utrka je bila zanimljivija nego mnoge prijašnje.

– Bilo je puno rasprave, dobre razmjene informacija, vjerujem da nitko od kanadidata nije išao ispod pojasa. Baratalo se argumentima. Ja volim argumentiranu raspravu. Nekad to izgleda kao malo grublja kritika, ali u principu građani vole čuti konkretne stvari. Nastavit će se tako u drugom krugu. u drugom krugu tko god uđe, zaista se ne može smatrati gubitnikom jer znači da uživa veliko povjerenje građana. Ajmo se boriti idejama. Županija zaslužuje ljude koje ih imaju i mogu ih provesti – komentirao je Tolić.

Pročitajte još

Mato Pavličević nosi listu Republike u 10. izbornoj jedinici!

Dulist

CENTAR OBJAVIO KANDIDATE Viktorija Knežević sedma na listi koalicije ‘Rijeke pravde’

Dulist

SDP objavio liste za Sabor, Anita Bonačić Obradović na zadnjem mjestu

Dulist