Politika

STOŽER PLATFORME DUBROVNIK-NAŠ GRAD Stižu simpatizeri, očekuje se Vlahušićev dolazak

U stožeru platforme Dubrovnik-naš grad u ‘Pentagonu’ čekaju se prvi neslužbeni rezultati lokalnih izbora, a članovi stranke i simpatizeri tek pristižu. Dolazak kandidata ove stranke za gradonačelnika Dubrovnika Andra Vlahušića očekuje se iza 21 sat. U stožeru je već kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Nataša Gabričević kao i pojedini članovi kandidacijske liste za Gradsko vijeće.

-Očekujemo ulazak u drugi krug, međutim, za sada primamo rezultate s malih biračnih mjesta. Bit će nam relevantan podatak iz Lapada, Gruža iz naših većih gradskih kotareva, onda ćemo znati puno više. Što se tiče liste, očekivanja su skromnija nego smo u startu govorili iz jednostavnog razloga jer je lista manja u Gradskom vijeću, nije više 25, već 21 vijećnik pa je samim time iluzorno očekivati neku veliku brojku – istaknula je za DuList kandidatkinja za zamjenicu Nataša Gabričević.

Dodala je kako smatra da je izlaznost ovog puta trebala biti veća samim time što su ljudi zbog pandemije imali više vremena te je stoga i očekivala da će pokazati veći interes zbog krize u kojoj se nalazimo.

Pročitajte još

MARO KRISTIĆ Zašto je podržan plan Zračne luke koji pokriva nečiju nesposobnost?

Dulist

FRANKOVIĆ UZVRATIO SRĐEVCIMA Pozdravila vas je Renata Suša

Dulist

SRĐEVCI FRANKOVIĆU ‘Ako se želite boriti za javni interes, uvijek ste stranka u postupku, ne samo kad vam to odgovara’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija