Grad

Todorovski napušta Gradsku upravu, v.d. pročelnice Paula Pikunić Vugdelija

Srđan Todorovski napušta Gradsku upravu, o čemu je DuList pisao u novom tiskanom izdanju, a na mjesto v.d. pročelnice Upravnog odjela za izgradnju i upravljanje projektima dolazi Paula Pikunić Vugdelija. O odlasku Todorovskog oglasio se i dubrovački gradonačelnik Mato Franković.

-Hvala ti Srđane, na tvom predanom radu i služenju Gradu u ove posljednje 4 godine. Iza nas su brojni projekti koje smo ostvarili i uvjeren sam kako ćemo u budućnosti i dalje uspješno surađivati. V.d. pročelnice Paula Pikunić Vugdelija je dipl. inženjer građevine s dugogodišnjim iskustvom rada u privatnom sektoru, a posljednje 4 godine radi u Upravnom odjelu za izgradnju prvo na mjestu savjetnik I, a potom kao viši savjetnik I. Odlaskom Srđana Todorovskog, Paula preuzima veliku odgovornost za realizaciju brojnih projekata koji su ispred nas – ističe Franković.

– Uvjeren sam kako će svojim iskustvom, znanjem, stručnošću i sposobnošću u nadolazećem razdoblju dovesti do realizacije brojnih kapitalnih projekata koji će povećati kvalitetu života svih naših sugrađana. Još jednom Srđane, veliko hvala! A, Paula hrabro, mudro i časno služi svom Gradu i nećeš pogriješiti – zaključio je.

Pročitajte još

UZ MEĐUNARODNI DAN STARIJIH OSOBA Grad Dubrovnik za umirovljenke godišnje izdvaja preko 4,5 milijuna kuna

Dulist

31 GODINU POSLIJE Herojstvom i žrtvom branitelja Grad je ispisao najsvjetlije stranice svoje povijesti

Varina Jurica Turk

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija