Grad

Todorovski napušta Gradsku upravu, v.d. pročelnice Paula Pikunić Vugdelija

Todorovski napušta Gradsku upravu, v.d. pročelnice Paula Pikunić Vugdelija

Srđan Todorovski napušta Gradsku upravu, o čemu je DuList pisao u novom tiskanom izdanju, a na mjesto v.d. pročelnice Upravnog odjela za izgradnju i upravljanje projektima dolazi Paula Pikunić Vugdelija. O odlasku Todorovskog oglasio se i dubrovački gradonačelnik Mato Franković.

-Hvala ti Srđane, na tvom predanom radu i služenju Gradu u ove posljednje 4 godine. Iza nas su brojni projekti koje smo ostvarili i uvjeren sam kako ćemo u budućnosti i dalje uspješno surađivati. V.d. pročelnice Paula Pikunić Vugdelija je dipl. inženjer građevine s dugogodišnjim iskustvom rada u privatnom sektoru, a posljednje 4 godine radi u Upravnom odjelu za izgradnju prvo na mjestu savjetnik I, a potom kao viši savjetnik I. Odlaskom Srđana Todorovskog, Paula preuzima veliku odgovornost za realizaciju brojnih projekata koji su ispred nas – ističe Franković.

– Uvjeren sam kako će svojim iskustvom, znanjem, stručnošću i sposobnošću u nadolazećem razdoblju dovesti do realizacije brojnih kapitalnih projekata koji će povećati kvalitetu života svih naših sugrađana. Još jednom Srđane, veliko hvala! A, Paula hrabro, mudro i časno služi svom Gradu i nećeš pogriješiti – zaključio je.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović