Aktualno

“To je ludost, očekujemo razgovor”

O mogućoj zabrani odlaganja otpada na Grabovici svima osim gradu Dubrovniku, o čemu je također jučer bilo riječi na Gradskom vijeću, na naš upit očitovao se i načelnik Općine Dubrovačko primorje Nikola Knežić.

– Nije mi poznato što to Andro Vlahušić smjera, a o tome smo saznali preko medija. Niti nas je kao suvlasnike išta o tome pitao. Stoga očekujem razgovor vezano za te moguće najave, jer to je ludost. Mi smo suvlasnici Čistoće i odlukom Općine Čistoća kupi i odvozi smeće, što i naplaćuje – ističe Knežić dodajući kako 80 posto otpada stvara Grad Dubrovnik, a Općina Dubrovačko primorje tek par posto.

-Mi imamo 15 reciklažnih dvorišta, i samo razvrstavamo i recikliramo svoj otpad i on dakle ne ide na Grabovicu. Sama zabrana odlaganja smeća na Grabovici svima osim Gradu Dubrovniku, možda bi bila štetna za njih, a ne za nas- dodaje Knežić i ponavlja kako očekuje razgovor sa predstavnicima Grada Dubrovnika. 

Pročitajte još

U SUBOTU Humanitarna malonogometna utakmica za Pera Matanu

Dulist

ODRŽAN RADNI SASTANAK Franković i Nardelli o modelima financiranja groblja Dubac

Dulist

Konzumova butiga na Pilama zatvorena do kraja lipnja

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija