Aktualno

“To je ludost, očekujemo razgovor”

O mogućoj zabrani odlaganja otpada na Grabovici svima osim gradu Dubrovniku, o čemu je također jučer bilo riječi na Gradskom vijeću, na naš upit očitovao se i načelnik Općine Dubrovačko primorje Nikola Knežić.

– Nije mi poznato što to Andro Vlahušić smjera, a o tome smo saznali preko medija. Niti nas je kao suvlasnike išta o tome pitao. Stoga očekujem razgovor vezano za te moguće najave, jer to je ludost. Mi smo suvlasnici Čistoće i odlukom Općine Čistoća kupi i odvozi smeće, što i naplaćuje – ističe Knežić dodajući kako 80 posto otpada stvara Grad Dubrovnik, a Općina Dubrovačko primorje tek par posto.

-Mi imamo 15 reciklažnih dvorišta, i samo razvrstavamo i recikliramo svoj otpad i on dakle ne ide na Grabovicu. Sama zabrana odlaganja smeća na Grabovici svima osim Gradu Dubrovniku, možda bi bila štetna za njih, a ne za nas- dodaje Knežić i ponavlja kako očekuje razgovor sa predstavnicima Grada Dubrovnika. 

Pročitajte još

Koji mobitel koristite? Ovi modeli trenutno su na meti hakera!

Dulist

GRADSKE ULIČNE IGRE Oni su najbolji u basketu i nogotenisu

Dulist

Biskup Glasnović prvi put predmolio pobožnost križnog puta na Srđu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija