Aktualno

Tko je u srijedu i četvrtak bez struje?

Iz Elektrojuga Dubrovnik javljaju kako će, zbog neophodnih radova na SN mreži, ukoliko vremenske prilike dozvole, u srijedu doći do prekida opskrbe električnom energijom u vremenu od 8 do 17 sati u naselju Zastolje (Bare).

U četvrtak, 19. kolovoza, zbog neophodnih radova na SN mreži, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida opskrbe električnom energijom u vremenu od 9 do 10 sati u naseljima: Riđica, Mravinjac, Mrčevo, Kliševo te od 10 do 11 sati u naselju Dubravica. Istog dana doći će do prekida opskrbe električnom energijom u vremenu od 11 do 12 sati u naseljima Rožetići i Prodanići (Majkovi). Do prekida opskrbe električnom energijom u četvrtak će od 8 do 17 sati doći u naseljima: Osojnik, Petrovo Selo i Barutana. Takđer, istog dana, do prekida opskrbom doći će od 10 do 15 sati u ulici Marina Kneževića za sve neparne adrese, a parne adrese od kućnog broja 12 te ulici Gornje Obuljeno.

Pročitajte još

U DNEVNIKU NOVE TV Gordana Buljan Flander dala neopozivu ostavku na mjesto ravnateljice Poliklinike

Dulist

PAVELA NAKON OSVAJANJA HRVATSKE VELIKE NAGRADE SIGURNOSTI Ovo je kruna karijere!

Dulist

DR. SINIŠA CAR NAPUSTIO JE NAJZELENIJI OTOK Mljet je unio mir u moj život

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija