Aktualno

Tko je u srijedu i četvrtak bez struje?

Iz Elektrojuga Dubrovnik javljaju kako će, zbog neophodnih radova na SN mreži, ukoliko vremenske prilike dozvole, u srijedu doći do prekida opskrbe električnom energijom u vremenu od 8 do 17 sati u naselju Zastolje (Bare).

U četvrtak, 19. kolovoza, zbog neophodnih radova na SN mreži, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida opskrbe električnom energijom u vremenu od 9 do 10 sati u naseljima: Riđica, Mravinjac, Mrčevo, Kliševo te od 10 do 11 sati u naselju Dubravica. Istog dana doći će do prekida opskrbe električnom energijom u vremenu od 11 do 12 sati u naseljima Rožetići i Prodanići (Majkovi). Do prekida opskrbe električnom energijom u četvrtak će od 8 do 17 sati doći u naseljima: Osojnik, Petrovo Selo i Barutana. Takđer, istog dana, do prekida opskrbom doći će od 10 do 15 sati u ulici Marina Kneževića za sve neparne adrese, a parne adrese od kućnog broja 12 te ulici Gornje Obuljeno.

Pročitajte još

FOTO Vijenci i cvijeće za sve poginule na moru

Dulist

43 PREKRŠAJA Trgovci zavaravali kupce tijekom ljetnog sniženja i akcija za početak škole

Dulist

AUDICIJA U NEDJELJU Dođite i postanite Linđovac!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija