Politika

Tko je izabran u temeljnim ograncima

Tko je izabran u temeljnim ograncima

Gradski odbor HDZ Dubrovnik poslao je priopćenje u vezi unutarstranačkih izbora na području Grada Dubrovnika, a koje prenosimo u cijelosti.

"Na Izbornoj skupštini HDZ-a Temeljnog ogranka Pile – Kono 69 članova ogranka tajnim su glasovanjem za predsjednika izabrali Davora Miloglava sa 46 glasova, protukandidatkinja Alida Andolšek dobila je 22 glasa, dok je 1 glas bio nevažeći.

Na Izbornoj skupštini Temeljnog ogranka Montovjerna za predsjednika je izabran Konsuelo Končić sa 40 glasova, dok su 3 glasa bila nevažeća.

Podsjetimo, na prethodno održanim Izbornim skupštinama HDZ-a, za predsjednicu Temeljnog ogranka Ploče iza Grada izabrana je Nikica Anić sa 46 glasova.

Za novog predsjednika TO Grad Vlaha Bazdana glasovalo je 32 člana Temeljnog ogranka, dok je njegovom protukandidatu Paulinu Lonzi povjerenje ukazalo 12 članova.

A 67 gruških HDZ-ovaca izabralo je Marija Obuljena za novog predsjednika Temeljnog ogranka Gruž.

Dubrovački HDZ nastavlja provoditi unutarstanačke izbore i u ostalim temeljnim ograncima ne vodeći unutarstranačku kampanju putem medija, ali pravodobno obavještavajući javnost o o rezultatima.

Izabrani su i članovi Izvršnih odbora temeljnih ogranaka i izaslanici za Izbornu skupštinu Gradski odbor HDZ-a Dubrovnik."

Pročitajte još

RAZGOVOR S BRANKOM BAČIĆEM ‘Hrvatsku gradimo srcem i znanjem jer je samo povezana Hrvatska snažna’

Dulist

ZAVRŠNA KONFERENCIJA UOČI IZBORA Pezo: Glas za HDZ je glas za stabilnost i daljnji razvoj Lijepe naše

Dulist

[IZBORNI PODCAST] Mato Franković: Europski tužitelji su izuzeli dokumentaciju! U Zračnoj luci se dogodila eklatantna pljačka! Tko je bio kapo!?

Barbara Đurasović