Aktualno

Tko je iduća dva dana bez struje?

Tko je iduća dva dana bez struje?

Iz Elektrojuga Dubrovnik obavijestili su o radovima zbog kojih će pojedini dijelovi županije biti bez struje u utorak, 26. travnja i srijedu, 27. travnja.

Za utorak
Zbog planiranih radova na elektroenergetskom postrojenju bit će obustavljena isporuka električne energije od 8.30 do 12 sati za ulice: Bartola Kašića k.br. 6, 8 i 10 i Od Izvora k.br. 53, 55 i 57.

Zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži bit će obustavljena isporuka električne energije od 7 do 19 sati na adresi Od Batale k.br. 15

Zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži Lopuda bit će obustavljena isporuka električne energije od 9 do 14 sati za sljedeće ulice: Obala I. Kuljevana, Od Polja, Ul. Skalini te Ul. Od Šunja

Za srijedu
Zbog neophodnih radova na elektroenergetskom postrojenju bit će obustavljena isporuka električne energije  od 8.30 do 16 sati u naseljima Pobrežje, Knezovi, Petrovo Selo, Barutana, Osojnik.

Zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži napajanoj iz TS 10/0,4 kV Srđ 2 bit će obustavljena isporuka el. energije 8.30 do 15 sati u ulicama: Đura Basaričeka, Lopudska ulica i Mljetska k.br. 9-11.

Pročitajte još

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist