Grad

Tko je bez struje u utorak i srijedu?

Iz Elektrojuga Dubrovnik obavještavaju kako se prethodno najavljeni radovi u ulicama Sustjepanska obala k.br. 5, 21-57, Klovićeva 2, Na Letoču 2 i 4, Jurja Lumbura 1-6 odgađaju za sutra, 14. prosinca, u istom vremenskom razdoblju.

Također, u utorak, zbog planiranih radova na elektroenergetskom postrojenju (TS 110/35/10 kV Ston), osim u slučaju odgode radi više sile bit će obustavljena isporuka električne energije u naseljima Broce, Kobaš i Prapratno u vremenu od devet do 12 sati.

Zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži, osim u slučaju odgode radi više sile, 14. prosinca dolazit će do povremenih prekida u isporuci električne energije u ulicama Put Sv. Ilije i Put Sv. Luke k.br. 20-28 (Gornja i Donja Čibača) u vremenu od osam do 12 sati.

Zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži TS 10/0.4 kV Neboderi 1 sutra, 15. prosinca, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu od osam i 30 do 14 sati u Prožurskoj ulici.

Pročitajte još

IN MEMORIAM Napustila nas je Ivanka Jemo

Dulist

OBJAVLJENI DETALJI FESTE Sudjelovanje na euharistijskom slavlju i procesiji uz akreditaciju!

Dulist

Grad pokrenuo ovrhu nad društvom Razvoj golf zbog predaje u posjed tvrđave Imperijal

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija