Aktualno

Tko je bez struje u ponedjeljak i utorak?

Iz Elektrojuga Dubrovnik obavijestili su o neophodnim radovima zbog kojih će određeni dijelovi županije biti bez struje u ponedjeljak, 23. kolovoza i utorak, 24. kolovoza.

Za ponedjeljak
Zbog neophodnih radova na NN mreži doći će do prekida u opskrbi električnom energijom od 8 do 12 sati u naselju Osobjava.

Zbog neophodnih radova na SN mreži doći će do prekida u opskrbi električnom energijom 7.30 do 10.30 u naselju Crkvice.

Zbog neophodnih radova na NN mreži napajanoj iz TS 10(20)/0,4 kV Stara Mokošica, doći će do prekida u opskrbi električnom energijom od 10 do 14 sati u ulicama: Gradićevo, Uz Jadransku cestu 2-10.

Zbog neophodnih radova na NN mreži napajanoj iz TS 10(20)/0,4 kV Automatska Rešetka doći će do prekida u opskrbi električnom energijom od 10 do 16 sati u ulicama: Na moru k.br. 10-24, predio Podumane, Donje Obuljeno k.br. 6-10

U utorak
Zbog neophodnih radova na NN mreži napajanoj iz TS 10(20)/0,4 kV Mandaljena doći će do prekida u opskrbi električnom energijom od 8 do 14 sati u ulicama: Put Don Antuna Kriletića k.br. 1-22.

Zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži u Zatonu Malom doći će do prekida opskrbe električnom energijom od 8:30 do 16:00 sati za Obalu Stjepana Radića od k.br. 46 do 56 i predio Bulet.

Pročitajte još

POČINJE TRODNEVNICA Župa sv. Mihajla priprema se za dan ‘sveca svega svijeta’

Dulist

NOVA ŠPICA S MACANOM O cijenama čokolade, Livaji i stranim radnicima

Dulist

STIGLA PRESUDA Grad je stazu poviše Fine nezakonito proglasio javnim dobrom

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija