Aktualno

Tko je bez struje u ponedjeljak i utorak?

Iz Elektrojuga Dubrovnik obavijestili su o neophodnim radovima zbog kojih će određeni dijelovi županije biti bez struje u ponedjeljak, 23. kolovoza i utorak, 24. kolovoza.

Za ponedjeljak
Zbog neophodnih radova na NN mreži doći će do prekida u opskrbi električnom energijom od 8 do 12 sati u naselju Osobjava.

Zbog neophodnih radova na SN mreži doći će do prekida u opskrbi električnom energijom 7.30 do 10.30 u naselju Crkvice.

Zbog neophodnih radova na NN mreži napajanoj iz TS 10(20)/0,4 kV Stara Mokošica, doći će do prekida u opskrbi električnom energijom od 10 do 14 sati u ulicama: Gradićevo, Uz Jadransku cestu 2-10.

Zbog neophodnih radova na NN mreži napajanoj iz TS 10(20)/0,4 kV Automatska Rešetka doći će do prekida u opskrbi električnom energijom od 10 do 16 sati u ulicama: Na moru k.br. 10-24, predio Podumane, Donje Obuljeno k.br. 6-10

U utorak
Zbog neophodnih radova na NN mreži napajanoj iz TS 10(20)/0,4 kV Mandaljena doći će do prekida u opskrbi električnom energijom od 8 do 14 sati u ulicama: Put Don Antuna Kriletića k.br. 1-22.

Zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži u Zatonu Malom doći će do prekida opskrbe električnom energijom od 8:30 do 16:00 sati za Obalu Stjepana Radića od k.br. 46 do 56 i predio Bulet.

Pročitajte još

Kapetanić, Macan, Milinković i Šuljak počasni članovi DPDS-a

Dulist

Rendžeri pomogli odsukati jedrilicu kraj Polača

Dulist

[SPCO DSUBROVNIK] ‘Nismo ni pretpostavljali da za tako nešto treba tražiti dozvolu’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija