Zanimljivosti

Timberland u volonterskoj akciji

Timberland u volonterskoj akciji

U sklopu njihova društveno odgovornog rada i brige za okoliš, 150 djelatnika tvrtke Timberland jučer su sudjelovala u u akcijama na području Dubrovačko-neretvanske županije.

Tako je u suradnji s Eko Omblićima i Zelenim suncem organizirana akcija sadnje sadnica maslina, oleandra, čempresa i dalmatinskog aromatičnog bilja oko dječjih igrališta iznad garaža u Mokošici (teren je prethodnih dana očišćen od kupine i korova donacijom Timberlanda). Zatim su obojali zidove dječjih igrališta i Eko parka te popravili igračke i sprave u parku.

U suradnji s Udrugom Kurenat organizirana je akcija izgradnje 'gumna’ – župske ljetne pozornice u parku Srebreno, Župa dubrovačka, a u suradnji s Društvom za zaštitu životinja organizirana je izrada i montaža oko 100 kućica za pse u Azilu na Žarkovici.

Tvrtka Timberland u skladu sa svojom poslovnom filozofijom već dugi niz godina promovira društveno odgovorno poslovanje te niz volonterskih akcija u lokalnim zajednicama gdje je tvrtka Timberland prisutna.

– Ovim akcijama pružili su odličan primjer dobre prakse korporativnog volontiranja i nadamo se da će taj način izgradnje dobrih odnosa sa zajednicom kao važan prepoznati a potom i slijediti i naše kompanije – poručuju iz Volonterskog centra Dubrovnik, koji je bio jedan od suradnika u Timberlandovoj akciji.

Pročitajte još

OPUZENSKI OSNOVNOŠKOLCI U KUĆI BUKOVAC Učili o Vlahu Bukovcu

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1567. Umro Marin Držić

Dulist

[VIDEO] MLADI IZUMITELJI Andro i Niko Stanoš od smeća napravili tenk na daljinsko upravljanje

Dulist