Aktualno

Tijekom noći privremena regulacija prometa u Ulici Petra Krešimira IV

Zbog izvođenja radova na sanaciji kanalizacijskog kolektora u Ulici Petra Krešimira IV uvodi se privremena regulacija prometa u razdoblju od srijede, 9. studenoga u noćnim satima u vremenu od 23:45 do 5:40 sati.

Regulacija prometa uvodi se na način da će se zatvarati promet u određenim fazama, počevši od „Vatrogasaca“ pa do križanja s Ulicom Bruna Bušića (kod „Bikersa“), a za vrijeme izvođenja radova, u svakoj fazi, stanarima predmetne ulice bit će omogućen prolaz vozilima svakih 20 minuta.

Regulacija prometa trajat će nekoliko idućih dana, do kraja izvođenja. Iz Grada Dubrovnika napominju da su srodni radovi u Ulici Frana Supila, a koji su započeli u ponedjeljak, privedeni kraju te je tom ulicom uspostavljen regularan režim prometovanja.

Radovi se izvode u sklopu Ugovora o razvoju vodno-komunalne infrastrukture Dubrovnik, investitora Vodovoda Dubrovnik. Iz Grada mole sve sudionike u prometu da se prilagode postavljenoj privremenoj prometnoj regulaciji, kao i za razumijevanje i strpljenje u svim segmentima koje ovo gradilište zahtijeva.

Foto: Grad Dubrovnik 

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] BAHAT I NEKULTURAN A gdje nego na sred puta?

Dulist

SUTRA U GOSPINOM POLJU Motociklisti, policija vas poziva na poligon sigurne vožnje

Dulist