DuList IN

Tibor Karamehmedović najavio drugi solo album

Tibor Karamehmedović, frontmen benda Silente, najavio je drugi solo album.

– Eto, mogu s velikim veseljem najaviti da ću za 3 tjedna početi s objavom ‘Požalit se nekom’. Moj drugi solo album napokon je dobio nepriliku pokazati se mojim prijateljima i sličnomišljenicima i to nakon 3 godine stvaranja – napisao je Tibor na Facebooku.

– Svakog od tih ljeta mi je došlo izdati snimke koje sam imao tad pa sam uporno mijenjao aranžmane. Nadajući se da će ispasti bolje od infamoznog prvog albuma kojeg sam radio s jako malo refrena i pitkih melodija. Svako od ta tri ljeta je imalo, činilo mi se, po pet, šest onih rođendanskih Julija, tj. Srpanja kad čovjek treba napraviti odluku kako i za koga dalje. Nakon što sam dobio priliku srediti život – sad ću malo i karijeru – naglasio je.

To će biti, kako kaže,’ kraći album ljubavne rok i rol poezije ‘gdje čovjek napokon može glumit da je svoj’.

– Glumimo svi mi i hvala Bogu da je tako, svatko želi biti najbolji svoj neki svoj uzor, slika, netko veći. Ali, kako kaže moj burazer Sani ‘pa svatko mora biti nečiji’. Hvala puno svima koji prate, dijele i podržavaju na kakav bilo način – rekao je.

Foto: Tibor Karamehmedović

Pročitajte još

‘ADVENTUP’ Počinje predbožićna čarolija u tvornici

Dulist

FOTO/VIDEO Počeo je Advent u Župi!

Dulist

FOTOGALERIJA Koga smo sreli u blagdanskom, ali i navijačkom điru Stradunom?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija