DuList INUrednički izbor

[FOTOGALERIJA] Čarolija hrvatske tradicije u Gružu, počeo je Good Food Festival

[FOTOGALERIJA] Čarolija hrvatske tradicije u Gružu, počeo je Good Food Festival

Mirisi i okusi hrvatske gastro tradicije nenadmašni su i jedinstveni u cijelom svijetu. Ove godine, deveti put, imate priliku iskusiti bogatstvo na pjatu – počeo je još jedan izniman Good Food Festival!

Festivalski tjedan Good Food Festivala 2022. trajat će sve do nedjelje, a otvoren je sajmom rukotvorina i domaćih prehrambenih proizvoda Samo Hrvatsko u parku Luja Šoletića u Gružu, kojeg smo i mi posjetili ovog ponedjeljka! Svakako ne propustite prošetati do Gruža – vremena imate sve do nedjelje, 16. listopada… Organizator ovog bogatog sajma je Udruga veterana branitelja 72. bojne vojne policije.

Tijekom cijelog festivalskog tjedna, od 10. do 16. listopada, održavat će se Tjedan restorana, nudit će se slastice, vinokušnje, doručci, gastro ture… Vrijedni kuhari četrdesetak dubrovačkih restorana posebno su za Good Food Festival kreirali festivalske menije po promotivnim cijenama, a moći će se kušati tijekom cijelog Festivalskog tjedna. Uživajte u devetom Good food festivalu, a u našoj fotogaleriji ‘povirite’ štto se sve nudi u Gružu!

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist