DuList IN

Tibor iz Silentea: ‘Nije da ja nešto tajim ili krijem, meni i supruzi su smiješni svi naslovi’

Pjevač grupe Silente Tibor Karamehmedović u razgovoru za Story među ostalim je govorio i o nedavnom uplovljavanju u bračne vode s izabranicom Miom Prgudom.

‘Sreća je u onome što je prošlo. I možda u onome što će tek biti’, napisao je Tibor tada. A mi smo ga odlučili upitati kako je prošlo ‘tajno’ vjenčanje.

‘Ne bih ja to nazvao ‘tajnost’, ja bih to nazvao ‘privatnost’, ima razlike. Nije da ja nešto tajim ili krijem, meni i ženi su smiješni svi naslovi i zaključivanja. Kao da čitam o nečijem drugom životu’, rekao je Tibor pa dodao:

‘Ni ja ni žena nismo od velikih vjenčanja i ceremonija. Nije nam to napeto, htjeli smo biti sami. Na kraju smo pozvali nekoliko ljudi iz obitelji i kruga bliskih prijatelja da bude zabavno na večeri. Zvao sam i prijatelje iz Šibenika koji su svirali i napravili odličnu atmosferu’, otkrio je pjevač.

S vjenčanja smo mogli vidjeti samo njihove fotografije iz automobila na što je Tibor zaključio našalivši se: ‘Mediji su imali krivu dojavu o vremenu fotografiranja’.

Pročitajte još

PODRŽITE IH! Silenteova pjesma ‘Sve što treba znat o ženi’ nominirana za Cesaricu

Dulist

Petra Đurković prva judo majstorica u povijesti Konavala

Dulist

IZBACUJE TOKSINE I LIJEČI UMOR Napitak koji će vas napuniti energijom

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija