DuList IN

“Ti si moje sve” sluša se i u Argentini!

"Ti si moje sve" sluša se i u Argentini!

Dubrovački tenor Stijepo Gleđ Markos poznat je kao veliki ljubitelj canzona i arija pa je i svoju naklonost prema talijanskom melosu uspješnu realizirao na novom singlu „Ti si moje sve“.

– Pjesmu sam radio u suradnji s uglednim talijanskim kantautorom i producentom Danilom Ameriom, koji je svoju titulu „il grande“ zaslužio uzastopnim osvajanjem prvih mjesta na festivalu San Remo, ali i velikim hitovima koji su postigli svjetski uspjeh – kazao je za duList Markos.

Jedna od takvih pjesama je „Gente di Mare“ kojom su se Umberto Tozzi i Raf predstavili na Eurosongu 1987. godine , kao i veliki hit „Donna con te“ koji izvodi Anna Oxa, a surađivao je i sa Jovanottijem i mnogim drugim poznatim pjevačima. Među njima svoje mjesto je zauzeo i Markos koji u autorskoj suradnji Ameria (glazba i aranžman) i supruge Jelene (tekst) zapisuje svoje ime u međunarodnim glazbenim vodama.

– Suradnja sa Ameriom počela se ostvarivati nakon objave mog prvog singla „Note“, a nastavit će se paralelno na domaćem i inozemnom tržištu – kaže Markos, koji svoj novi singl „Ti si moje sve“ najavljuje kao ljetnu ljubavnu pjesmu jer „ljeto nam se vratilo, a s njim i neke stare, nove ljubavi“ koje će uz Markosov singl ostati vječno zapisane u lijepim sjećanjima.

Osim u Hrvatskoj, singl „Ti si moje sve“ zaplovio je i eterom radijskih postaja čak i u dalekoj Argentini.

– Pjesma se pokazala jako dobrom, ljudi su je prihvatili i sviđa im se. Prešla je granice Hrvatske – kazao je Markos, pred kojim je radno ljeto.

Naime, uskoro ga očekuje snimanje spota za singl „Ti si moje sve“, kao i izdavanje još jednog singla. Polako se priprema i album za Croatia Records, za koji Markos ističe kako će cijeli biti osmišljen u talijanskom ozračju.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist